Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μπράβο Σπύρο Ταλιαδούρο!!!

.

Της Σοφίας Τόλια,

Δικηγόρου, Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημοτικής Συμβούλου του Δ. Μουζακίου.

Μόνο ως κίνηση υψηλού συμβολισμού και γενναία πολιτική πράξη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την απόφαση του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην βουλευτή Καρδίτσας Σπύρου Ταλιαδούρου να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική σκηνή και να κλείσει έτσι έναν πολυετή κύκλο στα κοινά της πατρίδας μας. Όταν διακονεί κανείς επί μακρόν τα δημόσια πράγματα είναι δύσκολο και μάλιστα σε συγκυρίες ευνοϊκές για την παράταξή του να αποχωρήσει. Απαιτεί τόλμη και γενναιότητα και κυρίως παιδεία και ήθος, που δυστυχώς δεν διαθέτουν οι απανταχού καρεκλοκένταυροι! Ο Σπύρος ο Ταλιαδούρος απέδειξε, ότι διαθέτει τα παραπάνω προσόντα και μάλιστα στο πολλαπλάσιο. Και με την πράξη του αυτή ενισχύει ακόμη περισσότερο την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προβεί σε ανανέωση των προσώπων, που είναι αίτημα της ίδιας της κοινωνίας.

Η προσφορά του Σπύρου του Ταλιαδούρου στην παράταξή μας, οι αγωνίες του για την πατρίδα μας και οι αγώνες του για την επικράτηση των ιδεών του φιλελευθερισμού και ειδικότερα οι προσπάθειές του για την ανάπτυξη της Καρδίτσας έχουν ήδη αναγνωριστεί από όλους τους καρδιτσιώτες, τους ψηφοφόρους και τους φίλους του. Και αυτό απεδείχθη περίτρανα στην ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα, που πραγματοποίησε την πολιτική του εκδήλωση. Και εκεί ο Σπύρος ο Ταλιαδούρος ήταν το ίδιο ήπιος, συνετός, ευγενής, με ουσιαστικό πολιτικό λόγο και καθαρή σκέψη, όπως εξάλλου ήταν σε όλη τη μακρόχρονη πορεία του. Και αυτά τα χαρακτηριστικά τον ξεχώριζαν και τον έκαναν αγαπητό και στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η νέα γενιά πολιτικών οφείλουμε να παραδειγματιστούμε από το ήθος του και την αξιοπρέπειά του στον πολιτικό στίβο και να αξιοποιήσουμε την εμπειρία του στο έπακρο, για να φανούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στην κοινωνία και στο έθνος μας, κοπιάζοντας και προσφέροντας, όπως και εκείνος!!!




Total
0
Shares
Previous Article

Ακέραιη η ευθύνη του Δημάρχου Μουζακίου Γεωργίου Κωτσού για το κλείσιμο του μοναδικού Λαογραφικού Μουσείου της πόλης

Next Article

Γ. Κωτσός: Η διανομή φυσικού αερίου επεκτείνεται σε περιφερειακούς Δήμους της Θεσσαλίας

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…