Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μια όμορφη βραδιά στη “Μάγισσα Κίρκη” στην Καρδίτσα σήμερα Παρασκευή

Με τη Λαϊκή ορχήστρα του ωδείου Ευθυμιάδη

Σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 9:30 το βράδυ

Σε μια ωραία, ζεστή μουσική βραδιά προσκαλεί το Ωδείο Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και ο Νίκος Ευθυμιάδης τους φίλους και λάτρεις της ποιοτικής μουσικής σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 9:30 το βράδυ στην ταβέρνα «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ».

Το Ωδείο Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για τα 26 χρόνια επίσημης λειτουργίας του Ωδείου διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με πρώτη, την εμφάνισης της Λαϊκής Ορχήστρας του Ωδείου την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στο εκλεκτό κατάστημα με τα εξαιρετικά πιάτα «ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ» στην πόλη της Καρδίτσας.

Μια ωραία βραδιά θα περάσουν οι παλαιοί και νέοι φίλοι του Νίκου Ευθυμιάδη ,οι σπουδαστές , οι γονείς ,παλαιοί και νέοι σπουδαστές ,χορωδοί και καθηγητές και κυρίως που περιλαμβάνει ένα πλούσιο και ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με έντεχνη, λαϊκή , ρεμπέτικη μουσική για όλα τα γούστα.

Αξιόλογες και ωραίες φωνές, ανδρικές και γυναικείες, πολύ υψηλού επιπέδου θα ερμηνεύσουν ένα πλούσιο και απαιτητικό πρόγραμμα. Επίσης, θα τραγουδήσουν και σπουδάστριες της τάξης τραγουδιού του Ωδείου, της καθηγήτριας Κατερίνας Οικονόμου.

Παράλληλα , τα χορωδιακά σύνολα του Ωδείου (Μικτή, Βυζαντινή, Παιδική) ετοιμάζονται εντατικά για τη συναυλία της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα  στη ΧΑΝ Αθηνών ( Ακαδημίας & Ομήρου γωνία- 6ος όροφος)

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη μουσική βραδιά της ερχόμενης Παρασκευής μπορούν να κάνουν κρατήσεις στo τηλέφωνο του Ωδείου: 2441075440 ή στο τηλέφωνο της ταβέρνας “ Νησί της Μάγισσας Κίρκης” 2441026100.




Total
0
Shares
Previous Article

Στον τομέα της υγείας δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις

Next Article

Αναρτήθηκαν οι ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής δικαιούχων για την ολοκληρωμένη διαχείριση σακχαρότευτλων

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…