Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα για την Υγεία στην Πύλη

 

Η Επικαιρότητα και η Σημασία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που είχε σαν θέμα «Η Επικαιρότητα και η Σημασία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας», που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης και το Κέντρο Υγείας Πύλης και έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα, παρουσία αρκετού κόσμου.

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας έκανε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης κ. Μιχάλης Βενιζέλος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναλύοντας στην συνέχεια την αναγκαιότητα υποστήριξης της ΠΦΥ.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα.

Κατόπιν σχετικές ομιλίες έκαναν ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου αναλύοντας το ρόλο της Τ.Α. στα θέματα της υγείας. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η τοποθέτηση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας μίλησε για το ίδιο θέμα ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, αναλύοντας τον ρόλο της Περιφέρειας στην ΠΦΥ.

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Κων/νου Αθανασάκη Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικού Συνεργάτη ΕΣΔΥ-Τομέας Οικονομικών Υγείας, τονίζοντας το θέμα της Αξιολόγησης και προτεραιοποίησης των αναγκών της Υγείας και ιατρικής περίθαλψης στην Θεσσαλία.

Στην συνέχεια ο Ομότιμος Καθηγητής ΕΣΔΥ-Τομέας Οικονομικών Υγείας κ. Ιωάννης Κυριόπουλος, μίλησε η «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Διαρθρωτικές αλλαγές και η υγειονομική ανάπτυξη».

Τοποθέτηση έκανε και ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

pyli ygeia 6

pyli ygeia 1

pyli ygeia 2

pyli ygeia 3

pyli ygeia 4

pyli ygeia 5




Total
0
Shares
Previous Article

Τσίκνισμα στο στέκι του ΕΟΣΚ

Next Article

Ο Δημήτρης Τσιαντής στης Βρυξέλλες

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike