Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία η 2η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, η 2η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, με συνδιοργανωτή το Δήμο Καρδίτσας.

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων-4

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο κόσμος αγκάλιασε θερμά και τη φετινή διοργάνωση αποδεικνύοντας το πόσο ανάγκη έχει από τέτοιες εκδηλώσεις. Ήταν μια βραδιά πραγματικού γλεντιού που έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν υπό τους ήχους δημοτικών τραγουδιών και να ξεφύγουν, έστω και για λίγο, από την καθημερινότητα.

Ειδικά για τους Συλλόγους – μέλη της Ένωσης, που στήριξαν εμπράκτως την εκδήλωση, ήταν και μια ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους.
Η ευχή όλων για μια κοινή συγκέντρωση έγινε πραγματικότητα και τώρα ο στόχος είναι να ξανανταμώσουμε σύντομα και η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός.

Αυτό ακριβώς υπογράμμισε, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος. Ευχαριστώντας τόσο τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, όσο και τους μουσικούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ο κ. Στεργιόπουλος ευχήθηκε η νέα αυτή χρονιά που ξεκινά για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους να είναι ακόμη πιο δημιουργική.

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων-3

Το λόγο έλαβε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Κώστας Ψημμένος ο οποίος επίσης ευχήθηκε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός.

Με τον τρόπο αυτό, «έκλεισε» η καλοκαιρινή περίοδος και «εγκαινιάστηκε» η νέα χειμερινή, με τη Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων να δηλώνει πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη της και τα προβλήματά τους αφού με την ενότητα και τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα.

Συμμετείχαν οι μουσικοί : Γιάννης Σερίφης (κρουστά), Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Μάριος Σαρακατσάνος (λαούτο, φωνή), Γιάννης Σούλτης (βιολί), Δήμητρα Καλλιάρα (κανονάκι, φωνή) και Βασίλης Καλαμπάκας (λαούτο).

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων-1

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ιεζεκιήλ 34 (4ος όροφος), Τ.Κ. 43100
Τηλ. 24410-72347 / Fax. 24410-27190
SITE : www.enpolis.gr / email : enpolisk@gmail.com

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων-5




Total
0
Shares
Previous Article

Ασημίνα Σκόνδρα: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Συνεπείς στην ασυνέπεια

Next Article

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…