Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με απόλυτη επιτυχία και φέτος στις Σκαμνιές της Πηγής Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΗΓΗΣ στην θέση ΣΚΑΜΝΙΕΣ του Δήμου Πύλης

Διεξήχθησαν  με απόλυτη επιτυχία και φέτος, στις Σκαμνιές της Πηγής Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για το 2017.

Σύμμαχος στην επιτυχημένη διοργάνωση  οι καλές καιρικές συνθήκες που βοήθησαν στην προσέλευση πλήθους κόσμου , αλλά και στην επίτευξη πολύ καλών επιδόσεων από τους αθλητές σε μια μοναδική τοποθεσία αστείρευτου φυσικού κάλλους, όπως είναι το αθλητικό κέντρο της Πηγής.

Συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές. Τα αγωνίσματα ξεκίνησαν στις 10:00πμ, όπως είχε προκαθορισθεί και τέλειωσαν λίγο πριν τις 2:00μμ, με όλους τους εμπλεκόμενους, να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την οργάνωση,  την καταλληλότητα και την  ποιότητα του τερέν.

Μεγάλη επιτυχία και από την οργανωτική επιτροπή αφού η εμπειρία των Τρικαλινών παραγόντων  ήταν η εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι στην περιοχή μας μπορούν να διεξαχθούν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου, γεγονός που τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας.

Από την πλευρά του Δήμου Πύλης η δημοτική αρχή πρόσφερε τα μέγιστα. Η αντιδημαρχία καθαριότητας, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού,  κ.κ. Παύλος Μπόμπορας και Άρης Τζάνης  ήταν παρόντες από την αρχή μέχρι το τέλος.

Την κύρια οργάνωση είχε το ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ-Θεσσαλίας με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πύλης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Τρικκαίων,  συνεπικουρούμενοι από την Τοπική Κοινότητα Πηγής.

Παραβρέθηκαν o Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης,  οι  Αντιδήμαρχοι  Πύλης και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασ. Τζιμόπουλος,  ο Δημ. Χαχάμης: μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ & πρόεδρος του Γ.Σ. Τρικάλων, Ευάγγελος Μπέλης: Εκπρ/πος ΕΛ.ΑΣ.,  Δήμος Πάλλας: πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων & Αντ/δρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μαζικού Αθλητισμού, Ανδρέας Σιμορέλης: πρόεδρος ΣΕΒΑΣ Τρικάλων & μέλος του Δ.Σ. ΟΕΒΑΣ, Mariano Verduho: Υπ/νος της Ολυμπιακής Ομάδας της Ισπανίας για τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων, Σπύρος Κέλλης: μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ & κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης, ο Λ/γός Δημ. Ντάφος ως εκπρόσωπος της ΣΜΥ, Ξένια Αργετάκη: Αντ/δρος  ΣΕΓΑΣ & μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ηλίας Καφές: πρόεδρος ΕΑΣ, Έφη Λεβέντη: Αντ/ρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας Δ. Τρικκαίων, Καλλιόπη Δαχτυλίδη: πρόεδρος ΕΑΣ Κυκλάδων, Αθαν. Ράπτης: ειδικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ, Ανδρέας Γκόγκας: Δ/ντής αγώνων ΣΕΓΑΣ & ο κ. Δημ. Χαλβατζάρας: Τεχνικός Ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ για τις περιοχές της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτ. Μακεδονίας & Κέρκυρας.

DSC08093

DSC08091

DSC08090

DSC08086

6556676777




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Next Article

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου (φωτο-video)

Related Posts