Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μέλι Αττική: Δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ως κεντρικός χορηγός ονοματοδοσίας του ΑΣΚ

ΑΣ Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την “Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ” που τις δυο τελευταίες περιόδους ήταν ο κεντρικός χορηγός ονοματοδοσίας της ανδρικής μας ομάδας. Από το 2017 μέχρι σήμερα, το “Μέλι ΑΤΤΙΚΗ” τίμησε με το όνομά του το σύλλογό μας και με το λογότυπό του τη φανέλα μας, σε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η εταιρεία και το “Μέλι ΑΤΤΙΚΗ” δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά ως κεντρικός χορηγός ονοματοδοσίας, όμως παραμένουν στο πλευρό του Α.Σ.Καρδίτσας, αποδεικνύοντας τη διαρκή εμπιστοσύνη τους στην προσπάθειά μας.

Ο κ. Γιώργος Πίττας και η κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, ήδη το 2015 έδειξαν έμπρακτα τη διάθεσή τους να στηρίξουν και να βοηθήσουν την προσπάθεια του Α.Σ.Καρδίτσας. Το 2017 προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω και μας εμπιστεύθηκαν το όνομα της εταιρείας τους, που από το1928 πρωτοπορεί στο χώρο της μελισσοκομίας, συνδυάζοντας την παράδοση με την επιμονή στην ποιότητα, στοιχεία που την κατατάσσουν στην κορυφή των επιχειρήσεων του κλάδου.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη και την πίστη στην προσπάθειά μας, γνωρίζοντας πως στο πρόσωπό τους, βρήκαμε πιστούς φίλους και διαχρονικούς υποστηρικτές της ομάδας μας.

 




Total
0
Shares
Previous Article
kinigetikos syllogos mouzakiou

Ενημερωτική ημερίδα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μουζακίου

Next Article
adespota

Δέσμευση Μητσοτάκη για τα Αδέσποτα: Σύγχρονο πλαίσιο θα θέσει τους Δήμους προ των ευθυνών τους

Related Posts

mAigov elliniki dimokratia
Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος
dei programmata
Διαβάστε περισσότερα

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ 

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ  Αποκλειστικά για πελάτες με αγροτική ιδιότητα Συνολική διάρκεια 10 χρόνια Σταθερή…