Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

 

Καλαμπάκα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (20-03-2018) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Κ.Π.Ε.) Τρικάλων, ένας 70χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννέα μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Καλαμπάκα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (20-03-2018) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Κ.Π.Ε.) Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με ποινή φυλάκισης (18) μηνών για φοροδιαφυγή.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (20-03-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καρδίτσας, για το αδίκημα της ληστεία.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη χθες (20-03-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 18χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε δύο είδη ένδυσης. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εισαγγελικών διατάξεων

Συνελήφθη, χθες (20-03-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο διατάξεις του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά για το αδίκημα της παραβίασης των περιορισμών διαμονής.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, κατηγορούμενοι για μεταφορά παράτυπων μεταναστών 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και το συνολικό χρηματικό ποσό των (800) ευρώ  

Συνελήφθησαν σήμερα (21-03-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατελήφθη να μεταφέρει έναν 22χρονο ομοεθνή του, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Συρίας, επίσης οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, κατελήφθη να μεταφέρει έναν 27χρονο ομοεθνή του, καθώς και έναν 26χρονο υπήκοο Παλαιστίνης, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι τρεις παράτυποι μετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, το συνολικό χρηματικό ποσό των (800) ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας για το Θρησκευτικό - Προσκυνηματικό Τουρισμό

Next Article

Το πρόγραμμα εορτασμού για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Πύλης

Related Posts