Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καταδίκη επίθεσης

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε εργαζόμενη στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου 2017 σε κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων.

Η άσκηση των καθηκόντων μιας εργαζόμενης εντάσσεται στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας, στη βάση της νομιμότητας και των υπαρχόντων κανονισμών και διατάξεων.

Είναι ανεπίτρεπτο και δεν τυγχάνει καμίας δικαιολογίας, το να χρησιμοποιείται οποιουδήποτε είδους βία απέναντι σε εργαζόμενη και μητέρα, αλλά και σε κάθε εργαζόμενο, που καθημερινώς μοχθούν για να υπηρετήσουν το δημόσιο και κοινό συμφέρον.
Ο Δήμος Τρικκαίων δηλώνει με επίταση και σε κάθε κατεύθυνση, ότι τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες στη συνείδηση κάθε τρικαλινού και τρικαλινής.

Επίσης, δηλώνει ότι θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών που σέβονται τον εργαζόμενο και τη νομιμότητα.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article

«Ας μιλήσουμε για τα Τρίκαλα!»

Next Article

Σύλληψη 55χρονου και 47χρονης για καλλιέργεια κάνναβης

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…