Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 16χρονου με μικροποσότητα κάνναβης

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (16-10-2017 το απόγευμα στην Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (16-10-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας,  διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα κατεργασμένου καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους (700) γραμμαρίων.

Λάρισα: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 17χρονων ημεδαπών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το απόγευμα της (08-10-2017) στη Λάρισα, οι δύο δράστες, μαζί με άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, αφαίρεσαν από μίνι μάρκετ (50) πακέτα τσιγάρων και διάφορα μικροεμπορεύματα.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (16-10-2017) το απόγευμα τη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του καθώς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ένα τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης και ένας τρίφτης.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (16-10-2017) το απόγευμα τη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (16-10-2017) το βράδυ τη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, μήκους (33) εκατοστών το καθένα, καθώς και ένα ξύλινο εξάρτημα καρέκλας.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, σήμερα (17-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης (40) ημερών, για παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (16-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, μία 35χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (16-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (20) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Βόλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (16-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 36 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.




Total
0
Shares
Previous Article

Λάρισα: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρή 57χρονη πεζή

Next Article

Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ στην Ουάσινγκτον

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…