Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καλοκαιρινή Συναυλία του Ωδείου Μουσική Πνοή στο Μουζάκι

 

Για άλλη μια χρονιά το Ωδείο Μουσική Πνοή, τηρώντας την παράδοση που έχει θεσπίσει από την έναρξη της λειτουργίας του, θα διενεργήσει την Καλοκαιρινή του Συναυλία, παρουσιάζοντας την άριστη πρόοδο των μαθητών, αλλά και την άρτια δουλειά των καθηγητών.

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον υπέροχο χώρο του Ξενοδοχείου Mouzaki Palace.

Θα συμμετέχουν ορχήστρες και σύνολα που αποτελούνται αποκλειστικά από μαθητές του Ωδείου. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν η παιδική και νεανική χορωδία του Ωδείου, καθώς και οι λαϊκή-παραδοσιακή-μοντέρνα-ροκ και κλασική ορχήστρα-σύνολα του Ωδείου.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΝΟΗ

ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΝΟΗ συμπληρώνει τον Ιούνιο του 2018 τα πέντε χρόνια λειτουργίας του υπό την Διεύθυνση της κας Σοφίας Λαμπρογιώργου, με μία ομάδα διπλωματούχων και παιδαγωγικά καταρτισμένων καθηγητών. Έχει έως τώρα απονείμει 20 Πτυχία-Τίτλους Σπουδών (Αναγνωρισμένα από το Κράτος), ενώ σπουδαστές του Ωδείου που φοιτούν στην τάξη πιάνου της κας Σοφίας Λαμπρογιώργου έχουν αποσπάσει 23 Βραβεία σε Πανελληνίους Διαγωνισμούς που διεξήχθησαν σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Επιπλέον, μαθητές του Ωδείου μετά από προετοιμασία έχουν πετύχει με πρωτιές την εισαγωγή τους στα Μουσικά Σχολεία και την εισαγωγή τους στα Μουσικά Πανεπιστήμια της χώρας.

Το Ωδείο Μουσική πνοή δραστηριοποιείται στη διοργάνωση σεμιναρίων πιάνου, κιθάρας, κρουστών, παραδοσιακών οργάνων, ανώτερων θεωρητικών μαθημάτων και μουσικής δωματίου από διεθνούς φήμης σολίστες, διοργανώνει Εκπαιδευτικές εκδρομές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, μαθητικές Συναυλίες και εκδηλώσεις, μουσικά Αφιερώματα γνωστών συνθέτων, παρουσιάσεις παραμυθιών και θεατρικά δρώμενα με γνωστούς καλλιτέχνες και ηθοποιούς.

Σημαντική είναι η ενεργός δράση του στη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ στην περιοχή του Μουζακίου αλλά και η συμμετοχή των ορχηστρών του Ωδείου (Junior, Κλασική, Μοντέρνα, Λαϊκή και Παραδοσιακή) και της παιδικής-νεανικής χορωδίας σε εκδηλώσεις, Φεστιβάλ συναυλίες και μουσικά προγράμματα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Διδάσκουν:
Αλεξανδρής Γιώργος – Καθηγητής Ηλεκτρικής Κιθάρας και Ανώτερων Θεωρητικών
Θεοδόση-Τσούνη Παυλίνα – Καθηγήτρια Βιολοντσέλου
Καμινιώτης Αχιλλέας – Καθηγητής Κλασικής και Ηλεκτρικής Κιθάρας-Μπάσο
Καλλιώρα Κατερίνα – Καθηγήτρια πιάνου, θεωρητικών και μουσικοκινητικής αγωγής
Κομπούρα Παρασκευή – Καθηγήτρια Ενοργάνωσης και Μοντέρνου Πιάνου
Κούκος Πρόδρομος – Καθηγητής Βιολιού
Λίτσα Αγάθη – Καθηγήτρια Φωνητικής, Μοντέρνου Τραγουδιού και Ανώτερων Θεωρητικών
Μήνια Στυλιανή – Καθηγήτρια Φλάουτου και μουσικοκινητικής αγωγής
Μπαλάφας Δημοσθένης – Καθηγητής Ντραμς και Παραδοσιακών Κρουστών
Νταούλας Στέφανος – Καθηγητής Μπουζουκιού, Μπαγλαμά και Τζουρά
Παπαγεωργίου Νεκτάριος – Καθηγητής Παραδοσιακού Κλαρίνου και Καβάλ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Σοφία Λαμπρογιώργου – Καθηγήτρια Πιάνου, μουσικοκινητικής αγωγής και Ανώτερων Θεωρητικών.




Total
0
Shares
Previous Article

Εντυπωσιάζει το 1ο Trikala Street Food Festival (φωτο)

Next Article

Από την «Πόρτα» στο Μαυρομμάτι

Related Posts