Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Και ο Ιούνιος είναι μήνας εκδηλώσεων στον Δήμο Πύλης

 

Συνεχίζονται, κάτω από την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Πολιτισμού σημαντικές δράσεις, οι οποίες αναλύονται ως παρακάτω:

1ον: Σήμερα Τετάρτη, 13 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στο Γήπεδο Πύλης, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με την επωνυμία «ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ», ο Πρόεδρος του Πορταϊκού κ. Αθανάσιος Κανέλας και ο υπεύθυνος των παιδικών τμημάτων κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπαλής,  οργανώνει Γιορτή λήξης της χρονιάς, προσκαλώντας παιδιά και γονείς.

2ον: Το Σάββατο,  16 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στην Πιαλεία, στον χώρο του Μουσείου θα γίνει το 5ο Συνέδριο με τίτλο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ & ΠΙΑΛΕΙΑ», με σημαντικούς ομιλητές, με δρώμενα και ανταλλαγή σκέψεων- απόψεων.

3ον: Την Κυριακή, 17 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωϊ, ο Ορειβατικός Σύλλογος Πύλης, ο Γυμναστικός Σύλλογος και η HeaIthProiect, διοργανώνουν αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων, με τίτλο «PORTA KIDS RUN»,  για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πύλης, με εκκίνηση και τερματισμό στο Δημαρχείο Πύλης. Υπεύθυνος εκδήλωσης ο κ. Άρης Καραμπέρης.

4ον: Την Τρίτη, 19 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., η Σχολή χορού DANC LAB και η κ. Αγγελική Πιλίγκου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση με τίτλο «dream in a dream».

Δήμος Πύλης




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Γυναικών «Ελπίδες» Καρδίτσας

Next Article

Ούτε εξίσωση πρώτου βαθμού

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike