Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκπόνηση μελέτης για την αντιπυρική προστασία της Πόλης μας

kataraxias dasarxeio

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μουζακίου κ Καταραχιάς Αχιλλέας και τα μέλη κα Λαζαρίνα Μαρία και κα  Αρετή Πλακιά, συναντήθηκαν με την αναπληρώτρια Δασάρχη Μουζακίου κα Χουρδάκη Τερψιθέα, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και ο καθαρισμός του δάσους Μουζακίου περιμετρικά του Προφήτη Ηλία.

Για τον λόγο αυτό το δασαρχείο Μουζακίου συνέβαλε με την προσφορά 8 δασεργατών του, από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία σε καθημερινή βάση. Οι εργασίες ξεκίνησαν από τις 30/09 και ολοκληρώθηκαν στις 17/10.

Ενημερώνουμε ότι στη συνεδρίαση του συμβουλίου κοινότητας Μουζακίου, που πραγματοποιήθηκε στις 4/10/2019 αποφασίσθηκε η εκπόνηση μελέτης για την αντιπυρική προστασία της πόλης μας, ύψους 1500 ευρώ η οποία εντάχθηκε στη πρόταση μας, για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος έργων οικονομικού έτους 2020.

Σε αυτό το σημείο, το τοπικό συμβούλιο Μουζακίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κα αναπληρώτρια Δασάρχη κα Χουρδάκη Τερψιθέα, για την παραχώρηση των δασεργατών.

Eπίσης προσθέτει ότι επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας της Κοινότητας με το Δασαρχείο και μετά το πέρας της αντιπυρικής περιόδου και ελπίζει στην παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μουζακίου

Αχιλλέας Καταραχιάς




Total
0
Shares
Previous Article
aima

Γράμμα σε έναν υποψήφιο Εθελοντή Αιμοδότη…..

Next Article
kotsos kikilias

Συνάντηση του Βουλευτή Ν.Δ. Γ.Κωτσού με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike