Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Η ελπίδα έφυγε, ο εφιάλτης έρχεται» του Ορέστη Ψαχούλα

Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ που φιλοδοξούσε να εμφανιστεί ενώπιον του Ελληνικού λαού ως φιλολαϊκή κυβέρνηση, δυστυχώς έπεσαν.

Σήμερα μόνον αυτοί που λυμαίνονται την εξουσία παραμένουν πιστοί, ενώ ο απλός λαός που εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα, μετράει πληγές και αναπολεί τις καλύτερες μέρες που έφυγαν ανεπιστρεπτί. Αξιωματούχοι της Κυβέρνησης με την επίκληση της δήθεν συνταγματικής εκτροπής, προσπαθούν να ματαιώσουν τη συγκέντρωση του κινήματος «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» φοβούμενοι τον απλό λαό, ενώ ξέχασαν το δικό τους κίνημα των «αγανακτισμένων πολιτών»που επεδίωκε την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά. Προσφάτως ανήγγειλαν την αλλαγή σελίδας με…δικαιοσύνη στην ανάπτυξη.

Προσπαθούν και τώρα μετά από την πλημμύρα των υποσχέσεων και των ψεμάτων να δώσουν ελπίδα στο λαό. Η ελπίδα όμως ήταν ένα απλό παραπλανητικό σύνθημα. Τώρα έχουμε να κάνουμε με τον εφιάλτη. Ζούμε στον αστερισμό των ανατιμήσεων .Θα φάμε στη μάπα τέσσερα ψαλίδια περικοπών: στις κύριες συντάξεις, τις επικουρικές, το εφάπαξ και τα μερίσματα. Απελευθερώνουν τις απολύσεις, Καταργούν τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα.

Τα μνημόνια όχι μόνο δεν σκίστηκαν με ένα άρθρο ,όπως έλεγε ο κ. Τσίπρας, αλλά κατέστησαν πιο δυσβάσταχτα. Ο ΕΝΦΙΑ παραμένει και αυξάνεται. Τα στεγαστικά και τα σπίτια δεν πήγαν στα χέρια τραπεζίτη, αλλά πέρασαν στα ξένα FUNDS.

Η ανεξέλεγκτη προσέλευση προσφύγων και λαθρομεταναστών με τις ευλογίες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βουλιάζει τον τουρισμό. Η οικονομία πνέει τα λοίσθια. Τα ασφαλιστικά ταμεία οδηγούνται στην πλήρη κατάρρευση, επένδυση δε φαίνεται ούτε με κυάλια και το χειρότερο η αυξανόμενη ανεργία των νέων διώχνει στο εξωτερικό το καλύτερο παραγωγικό κομμάτι ,ενώ την ίδια στιγμή προχωρούν τα σχέδια εξισλαμισμού της χώρας. Άλλωστε επ΄αυτού φροντίζει εργολαβικά ο υπουργός Παιδείας, Φίλης που εξοστρακίζει τα θρησκευτικά ,την προσευχή ,τις εικόνες αγίων και ηρώων και καταργεί τις παρελάσεις.

Στο στόχαστρο βρίσκονται ακόμη τα επαρχιακά ΜΜΕ, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και όλοι οι μισθοσυντήρητοι που καλούνται να πληρώσουν φόρους. Ο αγροτικός τομέας έχει προβλήματα ,τα οποία επιδεινώνονται και το βέβαιο είναι ότι θα ερημώσουν πολλά χωριά. Όλα αυτά αποκαλύπτουν το σημερινό σκληρό πρόσωπο της ανάλγητης κυβέρνησης που έχει γίνει μίσθαρνο όργανο των δανειστών ξεπουλώντας τη χώρα, ξεπουλώντας τα πάντα. Με τη φόρα που πήρε θα μας φορολογήσει και τον αέρα που αναπνέουμε!

Είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Το κίνημα «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» πρέπει να ενισχυθεί και να ανατρέψει τους ψεύτες. Διαφορετικά δε θα μείνει τίποτε όρθιο. Από την άποψη αυτή έχει δίκιο ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης που ζητάει την προκήρυξη εκλογών. Αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας και προσπαθεί να περισώσει ό,τι είναι δυνατόν να περισωθεί από τη λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.




Total
0
Shares
Previous Article

Χιλιάδες κόσμος στη «Γιορτή της Καραγκούνικης πίτας»

Next Article

Νέα δεδομένα για επενδυτική συνεργασία ανοίγονται για τον Δήμο Τρικκαίων

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…