Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 28.11.2016 έως 08.00 ώρα της 29.11.2016 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη, χθες (28-11-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 42χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (28-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 20χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (28-11-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει επτά ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, σήμερα (29-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι χθες (28-11-2016) το βράδυ έθραυσε με κατσαβίδι υαλοπίνακα Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα και χρηματικό ποσό, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένας φακός.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (29-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (28-11-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
———————– ——————————————————————–

 




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκαινιάστηκε το νέο Δημοτικό Σχολείο Παλαμά προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ

Next Article

Ανάπλαση χώρων και δενδροφυτεύσεις στη Μαγουλίτσα από το Δήμο Μουζακίου

Related Posts