Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων σε Λάρισα και Βόλο

από 08.00 ώρα της 04.05.2016 έως 08.00 ώρα της 05.05.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη χθες (04-05-2016) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, μια 21χρονη ημεδαπή, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα μίγματος κάνναβης και καπνού.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (04-05-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (04-05-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ραψάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για υπεξαίρεση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (04-05-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από εσωτερικό Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου 43χρονου ημεδαπού ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (670) ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν χθες (04-05-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο ημεδαποί, μια 29χρονη και ένας 43χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών δισκίων.
 



Total
0
Shares
Previous Article

Ρίψη εμβολίων δολωμάτων από αέρος για τον εμβολιασμό των αλεπούδων κατά της λύσσας

Next Article

Και κανό σήμερα στον Ληθαίο στα Τρίκαλα!

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…