Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ηλίας Μπάλλας: Αλλαγή τρόπoυ λειτουργίας ΝΠΔΔ και ΔΗΚΕΔΗΜ

Καλή χρονιά στα παιδιά  των δύο παιδικών σταθμών  στα παιδιά των ακαδημιών του αθλητικού κέντρου ποδοσφαίρου ,όλων των ακαδημιών του κλειστού γυμναστηρίου Δημοσθένης Ταμπάκος και όλων των χορευτικών τμημάτων των Συλλόγων του Δήμου μας..

Η λειτουργία των δύο παιδικών σταθμών του Δήμου μας , Μουζακίου και Αγναντερού , η επάνδρωση με ικανό και έμπειρο προσωπικό και οι παρεμβάσεις του Δήμου Μουζακίου με της τελευταίες ανακαινίσεις αξιοποιώντας το πρόγραμμα εξοικονομώ είναι για τεράστια παρακαταθήκη , μεγάλη προσφορά για τα παιδιά και τις  εργαζόμενες μητέρες του Δήμου μας και αυτή την δωρεά κατάκτηση για τους δημότες μας πρέπει στην δύσκολη αυτή κατάσταση  να την προστατεύσουμε και να την αναβαθμίσουμε με κάθε τρόπο.

Το ΝΠΔΔ που έχει την ευθύνη λειτουργίας των δύο παιδικών σταθμών πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από την Πρόεδρο κ Ρούσα Ελένη και τα μέλη τον κ. Νίκο Πούπη και τον κ. Αρη Γκαγκά που θα αναλάβουν να ασχοληθούν με τα προβλήματα και την καλύτερη λειτουργία των δύο παιδικών σταθμών συνεργαζόμενοι με τους Δασκάλους τους υπαλλήλους και  με τον Δήμαρχο κ Γιώργο Κωτσό και οι όποιες αποφάσεις να έρχονται στο Δ.Σ του ΝΠΔΔ για συζήτηση και έγκριση

Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να λειτουργήσει το ΝΠΔΔ  και το αθλητικό κέντρο  ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο Δημοσθένης Ταμπάκος ,ο  κ Σπύρου Αθανάσιος με την εμπειρία του ,ο Γυμναστής κ Αρης Γκαγκάς  ο κ Τσούμας Χρήστος και άλλοι θα μπορούσαν να στελεχώσουν την ομάδα αυτή εργασίας   και τα  υπόλοιπα μέλη  να στελεχώσουν την ομάδα  εργασίας για τα πολιτιστικά δρώμενα  , έτσι ώστε όλα τα μέλη να μετέχουν ενεργά στην όλη διαδικασία λειτουργίας του ΝΠΔΔ  και να μην αποφασίζει μόνη της  η  κ,Πρόεδρος.

Σήμερα οι δύο παιδικοί σταθμοί , τα δύο αθλητικά κέντρα  και τα πολιτιστικά δρώμενα  είναι προσωπική υπόθεση του κ. Δημάρχου και της κ. Προέδρου του ΝΠΔΔ κανένα θέμα των δύο παιδικών σταθμών , των αθλητικών κέντρων και των πολιτιστικών δρώμενων και κανένα αίτημα των υπευθύνων δεν έρχονται  στα συμβούλια του ΝΠΔΔ  για συζήτηση και έγκριση όλα γίνονται στο γραφείο του κ Δημάρχου με αποφάσεις της κ.προέδρου.

Δεν είναι δυνατόν τα μέλη του ΝΠΔΔ και της ΔΗΚΕΔΗΜ (το ίδιο γίνετε  και εκεί  ) να υπογράφουν ισολογισμούς και απολογισμούς και να μην γνωρίζουν τίποτα  και να μην συμμετέχουν ενεργά  στην λήψη  αποφάσεων  ,αυτή δυστυχώς είναι και σήμερα η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Τα ίδια βίωσα και εγώ σαν μέλος του ΝΠΔΔ και αναγκάσθηκα το 2016  να καταθέσω  επιστολές  με πρωτόκολλο προκειμένου να μάθω πως λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί .το αθλητικό κέντρο ποδοσφαίρου ,το κλειστό γυμναστήριο και τα πολιτιστικά δρώμενα , χωρίς βέβαια να πάρω απάντηση.

Επιστολή για τους παιδικούς σταθμούς είναι εδώ.

Η  πρόσφατη σημαντική παρέμβαση του εμπορικού συλλόγου Μουζακίου  για την ανάπτυξη και την καθημερινότητα του Μουζακίου  και η παρέμβαση αυτή σήμερα για την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του ΝΠΔΔ και της ΔΗΚΕΔΗΜ ανταποκρίνονται απόλυτα στο πρόσφατο αίτημα και έκκληση της Διοίκησης του Δήμου και του Δημάρχου κ Κωτσου Γεωργίου για ουσιαστική συνεργασία όλων των δυνάμεων της περιοχής μας προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη των δημοτών μας αναμένουμε πρωτοβουλίες της Διοίκησης του Δήμου μας για την υλοποίηση της πρότασης αυτής .




Total
0
Shares
Previous Article

Παραμυθένια η «Παυσιλυπούπολη 2017-18»

Next Article

Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου: Προτάσεις για ανάπτυξη και βελτίωση του Μουζακίου

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike