Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του Προέδρου της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Αχιλλέα Καταραχιά

ergasies vroxi dimos Mouzakiou slide

 Ως  πρόεδρος της κοινότητας Μουζακίου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον αρμόδιο αντιδήμαρχο  κ. Κουτσογιάννη Ιωάννη καθώς και τους  υπαλλήλους του Δήμου Μουζακίου,  για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια τους, σε επείγον αίτημα της κοινότητας Μουζακίου.

 Συγκεκριμένα από την ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, αγροτικός δρόμος στην περιοχή “Ρόγγια” της κοινότητας  Μουζακίου, μετατράπηκε  το βράδυ του Σαββάτου 4-4-2020, σε χείμαρρο με αποτέλεσμα τον κίνδυνο, για τις διπλανές κτηνοτροφικές  και πτηνοτροφικές μονάδες όπως επίσης και για τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής.

Με το πρώτο φως της Κυριακής  5-4-2020, ο χειριστής του JCB κ. Βαγγέλης Παππάς με τη βοήθεια των υπαλλήλων του Δήμου κ. Μάκη Ζαρνακούπη & Βασίλειο Σπανό και υπό τις οδηγίες του αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Κουτσογιάννη, μετά από άοκνες προσπάθειες δώσανε άμεση λύση.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων  στον αγροτικό δρόμο στην περιοχή “Ρόγγια”, πέριξ του παλιού τυροκομείου Καρύδα, έχει προσωρινά διακοπεί. Παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες που χρησιμοποιούν το αγροτικό δίκτυο της περιοχής να δείξουν τη δέουσα προσοχή  μέχρι την αποκατάσταση αυτού.

 Το συμβούλιο της κοινότητας  Μουζακίου, λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό ρόλο που έχουν οι παραγωγοί στην τοπική οικονομία της πόλης μας και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, είναι πάντα έτοιμο να συνδράμει, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα ουσιώδη και επείγοντα προβλήματα τους.

 Σε συνθήκες πρωτόγνωρης κρίσης για την πατρίδα μας, πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξασφαλίσουμε γενικότερα την καλή λειτουργία του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Μουζακίου

Αχιλλέας Καταραχιάς





Total
0
Shares
Previous Article
astinomia odiki apologismos

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας στη Θεσσαλία

Next Article
apagoreysh kykloforias

Κορονοϊός. Παρατείνεται έως 27 Απριλίου 2020 η απαγόρευση κυκλοφορίας

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…