Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» στη ΔΗΚΕΔΗΜ

gomfoi festival mouzaki 1

 

Το Δ.Σ του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» ευχαριστεί την ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ για την πρόσκληση να συμμετάσχει στο 4ο Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε στις 12/5/2019 στην κεντρική πλατεία Μουζακίου.

Αξίζει ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στους μικρούς μας χορευτές, όπου με το κέφι τους και την άριστη χορευτική τους ικανότητα, μας μάγεψαν !!!

Η χαρά και η θέλησή τους ήταν απερίγραπτη γι’ αυτό άλλωστε και το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να βλέπουμε ακόμα και παιδιά 5 χρονών να χορεύουν, και αυτό γιατί ο χορός και ο ρυθμός υπάρχουν μέσα στην ψυχή τους. Αυτά αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου !!!

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που τα ωθούν σε αυτές τις δραστηριότητες.

Θα ήταν λάθος μας αν δεν αναφερόμασταν και στους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας κ. Λάμπρο Σιατήρα, κ. Φένια Κουτσουμπάνη, κ Νατάσα Παπαβασιλείου για την ενθάρρυνση και την υποστήριξη που παρέχουν στους μικρούς μας χορευτές και που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε ένα μοναδικό θέαμα σε κάθε εκδήλωση.

Με τιμή
το Δ. Σ. του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article
afisa dryades mouzaki slide

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…