Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών από το Α.Τ. Μουζακίου

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Μουζακίου δύο περιπτώσεις κλοπών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας.

Η πρώτη περίπτωση αφορά την κλοπή τριών (3) μελισσοκυψελών μαζί με τα σμήνη τους από 45χρονο στο Μουζάκι, τις οποίες ο δράστης αφαίρεσε σταδιακά, σε διάστημα μίας εβδομάδας. Αρχικά η κλοπή καταγγέλθηκε από τον παθών στο Α.Τ. Μουζακίου, από όπου αστυνομικοί του τμήματος άρχισαν έρευνες και βάση πληροφοριών, έφτασαν στον δράστη, έναν 70χρονο από το Παλαιοχώρι Τρικάλων, ο οποίος παραδέχτηκε τις πράξεις του και απολογείται στην Ασφάλεια Τρικάλων.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά κλοπή σε καφενείο της Κρυοπηγής που έγινε περίπου πριν από ένα μήνα. Ο δράστης, ένας 24χρονος από τους Σοφάδες, είχε αφαιρέσει από το κατάστημα χρήματα που βρήκε στην ταμειακή μηχανή, φιάλες αλκοολούχων ποτών καθώς και κούτες τσιγάρων. Από τον παθόντα καταγγέλθηκε η κλοπή στο Α.Τ. Μουζακίου και από την προανάκριση καθώς και από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν μετά τις έρευνες στο καφενείο, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 24χρονο που το διάστημα εκείνο φαίνεται να εμπλέκεται σε κλοπές και διαρρήξεις που είχαν γίνει σε Σοφάδες και Καρδίτσα.




Total
0
Shares
Previous Article

Πασχαλινό Παζάρι στο Θεοδωρίδειο Κέντρο - Ορίζοντες

Next Article

1ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης στο Δήμο Μουζακίου

Related Posts