Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντυπωσίασε η παρουσία της «Λουτρά Σμοκόβου – ΔΟΛΟΠΙΑ ΑΕ ΟΤΑ»

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της «Λουτρά Σμοκόβου – ΔΟΛΟΠΙΑ ΑΕ ΟΤΑ» του Δήμου Σοφάδων στην 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας. Στόχος της συμμετοχής ήταν η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, αλλά και τοπικών προϊόντων του Δήμου Σοφάδων.

Μέσα από ένα όμορφο περίπτερο παρουσιάστηκαν με επιτυχία τα πολλά και ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, που διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του τόπου.

Με διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό παρουσιαστήκαν όλες οι ευεργετικές δράσεις που προσφέρουν τα Λουτρά, καθώς και η ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή της Ρεντίνας.

Παράλληλα εκτέθηκαν ποιοτικά προϊόντα της περιοχής, από παραγωγούς και επιχειρηματίες του Δήμου Σοφάδων.

Η παρουσία ήταν εντυπωσιακή και η επισκεψιμότητα στο περίπτερο ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν τον καλαίσθητο χώρο δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή και τα προϊόντα.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Σοφάδων δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των επισκεπτών για την πολύ καλή παρουσία και την επιτυχημένη προβολή.

Μεταξύ των επισκεπτών ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Ηλίας Ξανθάκος ο οποίος εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για τον τόπο και τις ομορφιές του, βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορέων.

Ο Δήμος Σοφάδων ευχαριστεί θερμά τους παραγωγούς και επιχειρηματίες της περιοχής που συμμετείχαν στο εκθεσιακό περίπτερο καθώς και όλους τους επισκέπτες.

[espro-slider id=6192]




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν στον Τύρναβο Λάρισας δύο Αλβανοί για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης

Next Article

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας

Related Posts