Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 18.07.2017 έως 08.00 ώρα της 19.07.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (18-07-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (19) ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν χθες (18-07-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 64 και 31 ετών, διότι ο πρώτος κατελήφθη να προμηθεύει το δεύτερο με μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, έναντι χρηματικού ποσού. Τα ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (18-07-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 57 ετών, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν από κάδο ανακύκλωσης του Δήμου ανακυκλώσιμα υλικά, συνολικού βάρους (5.500) γραμμαρίων. Τα αφαιρεθέντα υλικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (18-07-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με ποινή φυλάκισης ενός έτους για το αδίκημα της κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (18-07-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης (2) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (300) ευρώ, για παραβίαση της νομοθεσίας περί ασφάλισης οχημάτων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων και καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (18-07-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (15) ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε βάρος του δράστη εκκρεμεί απόφαση του Πταισματοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης (10) ημερών για επαιτεία.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (18-07-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο κατεργασμένο καπνό, βάρους (440) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

———————- ———————————————————————




Total
0
Shares
Previous Article

Βελτιώνονται οι παιδικές χαρές της Αλοννήσου

Next Article

Δήμος Πύλης: Ψήφισμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου της Τ.Κ. Μοσχοφύτου

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike