Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 27.04.2017 έως 08.00 ώρα της 28.04.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (27-04-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (27-04-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας  27χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση  τρία κινητά τηλέφωνα, στερούμενος άδειας ασκήσεως πλανόδιου μικροπωλητή και νομίμων παραστατικών. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητας κάνναβης.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (27-04-2017) το πρωί στην ευρύτερη της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, τρεις αλλοδαποί,  υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 29 και 34 ετών, διότι αφαίρεσαν (310) δέματα τριφυλλιού από χωράφι, ιδιοκτησίας 72χρονου ημεδαπού. Τα αφαιρεθέντα δέματα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί  εντός των  ορίων του αυτοφώρου ένας 54χρονος ημεδαπός, ως ηθικός αυτουργός ανωτέρω κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (27-04-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (27-04-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομο υπαίθριο εμπόριο Συνελήφθη χθες (27-04-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση συνολικά (1.266) είδη παραεμπορίου – μικροαντικείμενα (μαχαίρια κουζίνας, σφουγγάρια, μπαταρίες, κλαδευτήρια, κ.α.), στερούμενος άδειας από την αρμόδια Αρχή. Τα είδη παράνομου υπαίθριου εμπορίου κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————– —————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

Γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού ο Πλαστήριος δρόμος

Next Article

Δύο ημέρες τεχνολογικής προόδου, δύο ημέρες απόδειξης της δημιουργικότητας των μαθητών.

Related Posts