Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 26.04.2017 έως 08.00 ώρα της 27.04.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (26-04-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη χθες (26-04-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, μία 27χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για απόπειρα κλοπής.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθες (26-04-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο 21χρονοι ημεδαποί, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού – κάνναβης, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, καθώς και δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ποδηλάτου Συνελήφθη χθες (26-04-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ένα ποδήλατο, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κεντρική οδό της πόλης. Το ποδήλατο βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ηρωίνης Συνελήφθη χθες (26-04-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε πρατήριο καυσίμων με το πρόσχημα αγοράς εμπορευμάτων και εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απομάκρυνση των υπαλλήλων, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των  (580) ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, καθώς και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (26-04-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από Ιερό Ναό Συνελήφθη χθες (26-04-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε Ιερό Ναό και αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ, καθώς και διάφορα τάματα πιστών. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν σε ιερέα του Ναού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (26-04-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού – κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————– —————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

Γιώργος Δ. Καραβίδας: "…μια δημοτική αρχή πρέπει να αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία"

Next Article

Φόρουμ με τα κοινοβούλια των χωρών με τους αρχαιότερους πολιτισμούς

Related Posts