Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 29.01.2017 έως 08.00 ώρα της 30.01.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή αυτοσχέδιου τσιγάρου Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ένας 21χρονος και δύο 22χρονοι, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2017) το πρωί στο Τύρναβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-01-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για σωματική βλάβη από αμέλεια, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, σήμερα (30-01-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 35, 25 και 51 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, σήμερα (30-01-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και έντεκα ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

———————— ——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα κλοπής μοτοσικλέτας Συνελήφθη, χθες (29-01-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων, της παράβασης του Κ.Ο.Κ. και της αντίστασης Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2017) το βράδυ στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 21, 25 και 32 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε  Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο επιτέθηκαν λεκτικά σε αστυνομικό και στη συνέχεια τον απώθησαν βίαια με τα χέρια τους, προβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο αντίσταση. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο προαναφερόμενο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και ένας σιδερολοστός. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, ο 32χρονος οδηγός του οχήματος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ενώ παράλληλα στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στο Βόλο

Next Article

Συνάντηση της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress στη Λάρισα

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…