Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 23.04.2016 έως 11.00 ώρα της 24.04.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη σήμερα (24-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να εισέλθει σε κατάστημα (μίνι-μάρκετ) με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης πώλησης λαχνών και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθησαν χθες (23-04-2016) το απόγευμα στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 51 και 50 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν λαχνούς, τους οποίους διέθεταν προς πώληση, στερούμενες άδειας από αρμόδια Αρχή. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η 51χρονη οδηγός του οχήματος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά (806) λαχνοί και το χρηματικό ποσό των (94) ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη πώληση των λαχνών.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθησαν χθες (23-04-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο 40χρονοι ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη σήμερα (24-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία και ψευδή ανώμοτη κατάθεση Συνελήφθη χθες (23-04-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικού της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (23-04-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

——————— ——————————————————————-

 




Total
0
Shares
Previous Article

35 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της

Next Article

Ο Δήμος Μουζακίου διένεμε τρόφιμα στους άπορους

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…