Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 16.04.2016 έως 11.00 ώρα της 17.04.2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη χθες (16-04-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, μία 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος της δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου,  με συνολική ποινή φυλάκισης ενός μηνός και είκοσι ημερών, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος Συνελήφθησαν την (16/17-04-2016) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 41 ετών, ιδιοκτήτες καταστημάτων, διότι κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα κατάστημά τους, κατελήφθησαν να εκπέμπουν μουσική, μέσω στερεοφωνικών συγκροτημάτων, έχοντας παραβιάσει το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ήχου. Επιπλέον, σε βάρος του 33χρονου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ για διάθεση αλκοόλ σε τρεις ανηλίκους.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (16-04-2016) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (1.430) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
————— ——————————————————————-
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη σήμερα (17-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ληξουρίου, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και χρηματική ποινή (150) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (16-04-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (16-04-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 41 και 35 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού – κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Συμβαίνει τώρα στη ΝΟΔΕ

Next Article

Συλλυπητήρια δήλωση της Ασημίνας Σκόνδρα

Related Posts