Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 22.02.2016 έως 08.00 ώρα της 23.02.2016 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων Συνελήφθησαν, χθες (22-02-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 37 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι δύο δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα μαχαίρι και ένας σουγιάς.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης και κλοπή Συνελήφθησαν,  χθες (22-02-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και κλοπή. Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ποδήλατο και τρία κινητά τηλέφωνα. Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει το ποδήλατο την (12-12-2015) από κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ ερευνάται η προέλευση των κινητών τηλεφώνων.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (22-02-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 68χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι το πρωί της (21-12-2015) στο Βόλο, η 21χρονη διέρρηξε την οικία 74χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα χρυσαφικά και φο – μπιζού.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, σήμερα (23-02-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε μαχαίρια.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
—————- ——————————————————————-



Total
0
Shares
Previous Article

Το ΔΩΜΑΤΙΟ (ROOM): Τρίτη 23/2 στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Next Article

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου:"Ύδρευση ανατολικής πλευράς νομού Καρδίτσας από τη λίμνη Σμοκόβου"

Related Posts