Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 08.02.2016 έως 08.00 ώρα της 09.02.2016 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (08-02-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Λάρισας, ένας 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και συνολική χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (08-02-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 45 ετών, διότι διέρρηξαν σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 37χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 38χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (08-02-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (08-02-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 35χρονος ημεδαπός και ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
———— —————————————–
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
—————— ————————————————————-




Total
0
Shares
Previous Article

Γάλλοι φοιτητές επισκέφθηκαν τον Δήμο Μουζακίου

Next Article

Ερώτηση Κώστα Τσιάρα για το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

Related Posts