Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

 

από 08.00 ώρα της 28.12.2018 έως 11.00 ώρα της 29.12.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπών – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου. Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο 35χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από (17-06-2018) έως (25-11-2018), διέπραξε μία απόπειρα κλοπής σε αποθήκη, μία κλοπή χαλκού από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η., μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και μία κλοπή σε κατάστημα, από το οποίο αφαίρεσε μία τηλεόραση και μικρό χρηματικό ποσό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

—————————- ——————————————————————–
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθησαν, χθες (28-12-2018) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο άτομα, ηλικίας 26 και 34 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (28-12-2018) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 49χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή (20.000) ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article

Πάρτι στις 29/12 με φόντο…το 2019 από τον ΑΟ Μαγούλας!

Next Article

Μία νίκη και μία ήττα για Τσιτσιπά-Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Hopman Cup!

Related Posts

Kagialoglou
Διαβάστε περισσότερα

«Σήμερον έαρ μυρίζει…» – Πάσχα με τον Παπαδιαμάντη

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων οργανώνουν μία ξεχωριστή εκδήλωση το Σάββατο του Λαζάρου- 27 Απριλίου 2024 και ώρα 6.30μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Σοφάδων με τίτλο:
dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…