Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

 

Από 08.00 ώρα της 06.07.2018 έως 11.00 ώρα της 07.07.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για κλοπή: Συνελήφθη, χθες (06-07-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, μια 49χρονη, διότι αφαίρεσε από οικία χρηματικό ποσό. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ατόμου για κλοπή:Συνελήφθη χθες (06-07-2018) το απόγευμα στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, μία 58χρονη, διότι αφαίρεσε από προθήκες καταστήματος (σούπερ μάρκετ) προϊόντα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη ατόμου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων: Συνελήφθη,  χθες (06-07-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Βόλου, ένας 34χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (16) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών: Συνελήφθη σήμερα (07-07-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 38χρονος διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και (18) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου: Συνελήφθη χθες (06-07-2018) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 33χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρεις αποφάσεις δικαστηρίων και συγκεκριμένα μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με συνολική ποινή φυλάκισης (5) έτη και ενός μήνα, καθώς και χρηματική ποινή (6.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.




Total
0
Shares
Previous Article

Νέες μελέτες για οδικούς άξονες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

5ο Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας Καρδίτσας

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike