Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

. 

από 08.00 ώρα της 27.02.2018 έως 08.00 ώρα της 28.02.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (27-02-2018) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή τροχοφόρου Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-02-2018) στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 44 ετών, διότι αφαίρεσαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης Συνελήφθη, χθες (27-02-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο ατόμων για το αδίκημα της κλοπής Συνελήφθησαν χθες (27-02-2018) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 40χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν εντός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου που επέβαιναν, πέντε μπαταριές οχημάτων, τις οποίες, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσαν από αύλιο χώρο επιχείρησης 64χρονου ημεδαπού, αφού απέκοψαν την περίφραξή της. Οι μπαταρίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη,  χθες (27-02-2018) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 54χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με χύμα καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους (745) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————– ——————————————————————–

 




Total
0
Shares
Previous Article

Η μεγάλη σκάλα Ανθηρού σήμερα

Next Article

Ξεκίνησε η θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike