Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μαυρομμάτι

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 28/3/2018 διενήργησε την πρώτη προγραμματισμένη για το 2018 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας.

Για τον σκοπό αυτό έφερε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα, και παρά την εποχή των ιώσεων ικανοποιητική υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και όχι μόνο, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας, και κυρίως γυναίκες, τους οποίους ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη δια μέσου του τύπου να τους ευχαριστήσει για αυτή την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους.

Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι «δανείστηκαν» αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Για το  Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δ. Γιώτης

c92040260e3343c34669fc3c5501ccf5

5f8e5a20bae3bff061c9a0a7c471aa57




Total
0
Shares
Previous Article

Πασχαλινό BAZAAR από το Συνεταιρισμό Γυναικών Μουζακίου «Η ΑΛΟΠΗ»

Next Article

Έλαμψαν με την παρουσία τους οι «ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ» στον Δήμο Πύλης

Related Posts

Kagialoglou
Διαβάστε περισσότερα

«Σήμερον έαρ μυρίζει…» – Πάσχα με τον Παπαδιαμάντη

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων οργανώνουν μία ξεχωριστή εκδήλωση το Σάββατο του Λαζάρου- 27 Απριλίου 2024 και ώρα 6.30μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Σοφάδων με τίτλο:
dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…