Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δράσεις του Παρ. Καρδίτσας της ΕΑΕ την Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η 25η Οκτωβρίου είναι η μέρα που είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Το Διαγνωστικό εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας, με τη συμπαράσταση του παραρτήματος ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ συμμετέχοντας ενεργά και ουσιαστικά στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού προσέφερε σε 50 γυναίκες δωρεάν έλεγχο με 3D ψηφιακή Μαστογραφία-Τομοσύνθεση στον μοναδικό στον νομό 3D ψηφιακό Μαστογράφο.

Το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ευχαριστεί θερμά την κ. ΤΣΑΦΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και όλο το προσωπικό της EUROMEDICA Καρδίτσας για την ευαισθησία τους στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και για την προθυμία τους στην εξυπηρέτηση των γυναικών που έκαναν μαστογραφία.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον γενικό χειρουργό μαστού κ. ΒΑΣΙΛΗ ΟΥΠΑ για τις συμβουλές και τον επιπλέον δωρεάν μαστολογικό έλεγχο.

Θερμές ευχαριστίες στο ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την φωταγώγηση του βάθρου του ανδριάντα του Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας με ροζ χρώμα με σκοπό την υπενθύμιση της αρχής του αντικαρκινικού αγώνα ότι «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ»

Τέλος τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι συνεχής και σημαντικός αλλά τα μηνύματα είναι πολλά, σημαντικά και ελπιδοφόρα.

agalma karaiskaki karditsa

antikarkiniki etairia parartima karditsas 1

antikarkiniki etairia parartima karditsas 2

antikarkiniki etairia parartima karditsas 3




Total
0
Shares
Previous Article

Ιερά Πανήγυρις Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία και Αγίων Αναργύρων

Next Article

….για τη συνεδρίαση του Τ.Σ. Οξυάς με θέμα το αιολικό πάρκο στη θέση «Αέρας – Αφεντικό»

Related Posts