Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διπλό «μπαμ» με Δημήτρη και Βάιο Κανιούρα ο ΑΟ Κρανέας!

.

Διπλή, ντόπια «τουφεκιά» από τον ΑΟ Κρανέας!

Η ομάδα του Κώστα Γιαννέλου ανεβάζει τον πήχη ενόψει της επερχόμενης 3ης διαδοχικής της συμμετοχής στην Α1 ΕΠΣΚ με δικά της παιδιά, αφού έκανε δικούς της τους περιζήτητους Δημήτρη και Βάιο Κανιούρα!

Τα δύο αδέλφια από την Κρανιά είχαν πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να επιστρέψουν στην ομάδα που ξεκίνησαν τα ποδοσφαιρικά τους βήματα για να την ενισχύσουν στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει τη νέα χρονιά, έχοντας απορρίψει δελεαστικότατες προτάσεις από την Α’ Ερασιτεχνική.

Η κοινή πορεία των δύο πλάγιων μέσων θα συνεχιστεί και στους «Κόκκινους», στους οποίους προστέθηκαν μετά από μία πολύ καλή σεζόν στον ΑΟ Μυρίνης!

Η…σιαμαία διαδρομή τους είχε προηγηθεί στον ΑΟ Καρδίτσα αλλά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω στην ομάδα της Κρανιάς, προσδίδοντας πλέον φαντασία και δημιουργικότητα στο παιχνίδι της, ταυτόχρονα με ταχύτητα, αφού διαθέτουν εμπειρία πρωταθλητισμού στην Α’ ΕΠΣΚ και εικόνες από Εθνικές κατηγορίες!

Ο Δημήτρης Κανιούρας είναι 25 ετών, μέσος και φέτος σημείωσε πέντε γκολ με τον ΑΟ Μυρίνης. Προηγουμένως αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίτσα με θητεία σε Δ’ και Γ’ Εθνική. Από το 2012 μέχρι το 2017, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπήρξε μέλος στην ιστορική ομάδα της Καρδίτσας σε όποια κατηγορία και αν αγωνίστηκε και τη σεζόν 2016-17, σκόραρε πέντε φορές στην Α’ ΕΠΣΚ, βοηθώντας την να φτάσει έως τα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική και τον τελικό του κυπέλλου.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΑΟ Κρανέας, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣΚ και έπειτα μεταπήδησε στην Αναγέννηση, όπου ήταν μέλος αρχικά της ομάδας Νέων στη Football League, ενώ την περίοδο 2011-12 κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής με την ΑΣΑ, μαζί και την άνοδο στη Football League 2.

Ο Βάιος Κανιούρας είναι 22 ετών και τη σεζόν που μας πέρασε πέτυχε τέσσερα τέρματα με τον ΑΟ Μυρίνης, έχοντας ρόλο και στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Η πρώτη του ομάδα ήταν ο ΑΟ Κρανέας, έχοντας σε μικρή ηλικία βιώσει την Α’ Ερασιτεχνική με τους «Ερυθρόλευκους» και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση.

Εκεί, σε επίπεδο Νέων κατέγραψε μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της καριέρας του, όταν εξελίχθηκε σε πρώτο σκόρερ της Κ-19 με την παρουσία που έφτασε έως τον τίτλο του πρωταθλητή στο Βόρειο Όμιλο της Football League και συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης.

Την τριετία 2014-17 αγωνίστηκε στον ΑΟΚ στην Α’ ΕΠΣΚ, έχοντας λάβει αξιόλογες αγωνιστικές εμπειρίες.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών: Δημήτριο Κανιούρα και Βάιο Κανιούρα.

Τους καλωσορίζουμε θερμά και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδος μας.

Το ΔΣ του ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ»

swkrates ao myrinhs 610 1

swkrates ao myrinhs 610 2




Total
0
Shares
Previous Article

Ιερά αγρυπνία για την πρόοδο του Τιμίου Σταυρού και της Παναγιάς Βασίλισσας

Next Article

Τελετή έναρξης παιδικής εξοχής- κατασκήνωσης Νεράιδας Καρδίτσας

Related Posts