Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διέρρηξαν βενζινάδικο και πήρανε 16 κούτες τσιγάρα και αναψυκτικά

Λάρισα

Σύλληψη δύο ημεδαπών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθηκαν χθες (04-04-2016) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 31 ετών, διότι ο πρώτος, κατά τις νυχτερινές ώρες (03/04-04-2016) παραβίασε κεντρική είσοδο πρατηρίου υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε δεκαέξι (16) κούτες τσιγάρων και διάφορα αναψυκτικά. Επιπλέον, από την κατοχή του 20χρονου κατασχέθηκαν είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία, τα οποία είχε προμηθευτεί λίγη ώρα πριν από τον 31χρονο συλληφθέντα. Τα αφαιρεθέντα τσιγάρα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από κατάστημα εμπορίας τροφίμων

Συνελήφθη χθες (04-04-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα πριν αφαίρεσε από κατάστημα (super market) δύο φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι την (02-04-2016) το μεσημέρι ο 36χρονος είχε αφαιρέσει από το προαναφερόμενο κατάστημα ακόμη δύο φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Συνελήφθη χθες (04-04-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 44χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Πειραιώς με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (04-04-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (04-04-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας με χρηματική ποινή (1500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Μαγνησία

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (04-04-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μίγματος καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για απόπειρα κλοπής από οικία
Συνελήφθησαν χθες (04-04-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 36, 23, 21 και 29 ετών, διότι εισήλθαν σε αποθήκη οικίας 57χρονης ημεδαπής και επιχείρησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Συνελήφθη, χθες (04-04-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για απείθεια, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών.

Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 26χρονη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου

Next Article

Πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών εφαρμόζει και φέτος η Π.Ε. Καρδίτσας

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…