Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ: Με πατημένο το γκάζι μέχρι το φινάλε!

papadimitriou

 

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά φτάνει στο τέλος της με πάρα πολλούς αγώνες , ταξίδια και καινούριες εμπειρίες. Έχουμε κρατήσει όμως για το τέλος παιχνίδια για όλα τα γκρουπ για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Orgito

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, η Κ12 της ακαδημίας μας συμμετέχει σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά (στο οποίο έχουμε κάνει ήδη ειδική αναφορά ) στην Αθήνα στα πλαίσια της αναβίωσης του θριάμβου της Εθνικής μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας πριν από 15 χρόνια.

Από αύριο μέχρι και την Κυριακή η ακαδημία μας θα συμμετέχει με 8 ηλικιακά γκρουπ (Κ18, Κ16, Κ14, Κ13, Κ12, Κ11, Κ10,Κ9) σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά (ΜΕΤΕΩΡΑ CUP 2019) που διοργανώνεται στα Μετέωρα.

26 με 29 του μηνός 5 γκρουπ (Κ16, Κ14, Κ13, Κ12, Κ10) θα ταξιδέψουν ξανά στο καθιερωμένο μας ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το “SALONICA CUP” .

2 παιδιά από την ακαδημία μας ( Παπαδημητρίου Θωμάς και Οργκίτο Ρούτσι) που συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πανευρωπαικό τουρνουά στην Πορτογαλία με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης , αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις (Και ο Γερεντές έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ) , ανταμείβονται με μια κλήση στην Εθνική Κ14 για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Καρπενήσι από 24 μεχρι 17 Ιουνίου.

Όπως κύλισε όλη η αγωνιστική χρονιά λοιπόν , με πολύ αγωνιστική δράση, έτσι θα κλείσει κιόλας κάνοντας ένα δυνατό φινάλε το οποίο θα είναι εφαλτήριο για να μπούμε το ίδιο δυνατά και στην επόμενη σεζόν, μέχρι τότε όμως ας απολαύσουμε όλοι τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Programa Meteora 1

Programma meteora K10 1

Toyrnoya Athina

Toyrnoya athina2




Total
0
Shares
Previous Article
cities people Trikala

Οι καινοτομίες του Δήμου Τρικκαίων στις «Μεγάλες Πόλεις της Ευρώπης»

Next Article
larisa Tsiaras slide

Κώστας Τσιάρας: Στις 7 Ιουλίου δίνουμε τη μεγαλύτερη μάχη εναντίον του λαϊκισμού

Related Posts