Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΓΣ Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»: Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Καρδίτσας με διαγωνισμούς και δώρα για παιδιά!

mouzaki faloreia 7

 

Στο Μουζάκι επιστρέφουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΓΣΜΠ «Πασιαλής».

Για την 5η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ, οι Κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον Ολυμπιακό Καρδίτσας στο πρώτο φετινό τοπικό τους ντέρμπι, φιλοδοξώντας να επιστρέψουν στη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.

Η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια διαθέτει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες στο ενεργητικό της, σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος που περιλαμβάνει κλιμακωτής δυσκολίας αναμετρήσεις. Η τελευταία δόθηκε στον Τύρναβο, όπου κόντρα στον Κρόνο ο ΓΣΜΠ αδίκησε τον εαυτό του με την ήττα, κυρίως διότι όταν αγωνίστηκε σύμφωνα με τις δυνατότητές του, κατάφερε να αποδώσει πολύ καλό μπάσκετ και να αγγίξει μία μεγάλη ανατροπή.

Ματς σαν το προηγούμενο αποτελούν το μεγαλύτερο δίδαγμα για τους παίχτες του Στ. Μπελάγια που διαπιστώνουν ότι ο φετινός «μαραθώνιος» δεν έχει εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Αντίθετα, κάθε αντίπαλος διαθέτει τα δικά του «ατού» και στη μέρα του δύσκολα διακρίνει κανείς σε σετ αγώνων φαβορί.

Το συγκρότημα του Μουζακίου συνεχίζει την προσπάθειά του και με γνώμονα το σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και την απόδοση σεβασμού σε κάθε αντίπαλο, θα επιδιώξει αύριο (16/11) την κατάκτηση της τρίτης νίκης του. Μπορεί ο αντίπαλος να μην έχει ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, όμως πρόκειται για ένα νεανικό και ταλαντούχο σύνολο που στην αρχή του πρωταθλήματος έχει κληθεί να διαπεράσει ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα, δίχως η συγκομιδή του να αντανακλά στις δυνατότητές του.

Το ζητούμενο σε κάθε αναμέτρηση είναι η βελτίωση και φυσικά η χαρά του παιχνιδιού και απέναντι στον Ολυμπιακό Καρδίτσας οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να ανταμείψουν το κοινό με την εμφάνισή τους, εγκαινιάζοντας, ταυτόχρονα μία σειρά από events για τους μικρούς τους φίλους.

Ειδικότερα, ο τοπικός Σύλλογος καινοτομεί και με σύνθημα «κάθε αγώνας είναι γιορτή» θα διοργανώνει στο ημίχρονο διαγωνισμούς με όμορφα δώρα και εκπλήξεις.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων ‘Γ. Πασιαλής’ με στόχο να φέρει όσο περισσότερα παιδιά αλλά και μεγάλους κοντά στον αθλητισμό, την υγεία και την άσκηση διοργανώνει καινούργια μπασκετικά “EVENT” στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου. Με σύνθημα μας ‘κάθε αγώνας είναι γιορτή’ θα δίνεται η δυνατότητα στο ημίχρονο του αγώνα, τα παιδιά της Ακαδημίας μας και όχι μόνο, να συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς με τους νικητές να κερδίζουν υπέροχα δώρα»!!!

Έτσι, λοιπόν, οι νεαροί θεατές που θα επιλέξουν να παραστούν στην αυριανή (16/11) αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αντρικής ομάδας και να πάρουν μέρος σε αυτόν και να διεκδικήσουν δώρα.

Ο αγώνας ορίστηκε για το Σάββατο (16/11) και ώρα 19:00 στο κλειστό του Μουζακίου. Διαιτητές ορίστηκαν οι Μιχάλης Γκούτας και Χρήστος Ροδόπουλος από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στην Α2 ΕΣΚΑΘ:

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

17:00, κλειστό Παλαμά: ΓΑΣ Παλαμά – Νέος Κεραυνός Λάρισας. Διαιτητές: Κίσσας – Ι. Καραχρήστος.
19:00, κλειστό Μουζακίου: ΓΣ Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» – Ολυμπιακός Καρδίτσας. Διαιτητές: Γκούτας – Ροδόπουλος.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου

15:00, κλειστό Αλκαζάρ: ΕΑΛ – ΑΟ Σουφλαρίων. Διαιτητές: Λ. Φακίτσας – Δημοβέλης.
16:00, κλειστό Καρδίτσας: Απόλλων Καρδίτσας – Κρόνος Τυρνάβου. Διαιτητές: Αθ. Κυρίτσης – Κατσιαντώνης.
Ρεπό: Λάρισα BC




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos111

418 αγρότες σε όλη τη Θεσσαλία επιδοτούνται με 14.000 ευρώ έκαστος 

Next Article
perifereia erga politismou

Οδικός χάρτης για νέα έργα πολιτισμού 20 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλία

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…