Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ατελείωτη διασκέδαση στο νερό με την PlanToys!

Φέτος το καλοκαίρι, η PlanToys φέρνει ακόμα περισσότερη διασκέδαση με τα παιχνίδια “Για το νερό” για αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στο νερό, με τη σιγουριά της ποιότητας PlanToys!

Βάρκες με πειρατές, ιστιοφόρα με πιγκουίνους, νησιά που επιπλέουν και υποβρύχια που “εξερευνούν” το βυθό είναι κάποια από τα παιχνίδια PlanToys για το νερό. Μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού τα παιδιά αναπτύσσουν τη φαντασία τους και τις κινητικές και μαθησιακές τους ικανότητες. Παιχνίδια φτιαγμένα από μη τοξικές βαφές και ασφαλή, οικολογικά υλικά! Η σειρά “Για το νερό” περιλαμβάνει 12 πολύχρωμα παιχνίδια για ηλικίες από 0+ έως 2+ ετών, τα οποία είναι διαθέσιμα και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.plantoys.gr

Η PlanToys λειτουργεί πάντοτε με κέντρο την αγάπη για το παιδί και συνεχίζει να διαδίδει το όραμά της για ένα καλύτερο κόσμο, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών βιώσιμων παιχνιδιών.


Λίγα λόγια για την PlanToys:

Η PlanToys, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.plantoys.gr/




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση Παππά με τη διοίκηση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Next Article

Ένωση Περιφερειών: Να παραταθεί η προθεσμία υποβολής αμφισβήτησης επί της κύρωσης των δασικών χαρτών

Related Posts