Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αστέριος Γ. Βασιλάκος: «Μιά απέραντη Χωματερή… το  Μουζάκι»

 

Οι Πολίτες Παρεμβαίνουν για  την Καθημερινότητα – Καθαριότητα – Δημόσια Υγεία στην Κωμόπολη του Μουζακίου, Επισημαίνοντας ότι, «Μιά απέραντη Χωματερήτο  Μουζάκι»

Αγαπητοί  Συνδημότες

*Όπως  θα  διαπιστώσετε  κι  εσείς  από  τις  επισυναπτόμενες ΦΩΤΟ το έργο της  καθαριότητας στο Μουζάκι δεν καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων-επισκεπτών-διερχομένων καθημερινά.

*Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγράφουμε διαχρονικά τη θλιβερή και επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία αυτή κατάσταση χωρίς   κατά την άποψή μας οι κατά καιρούς υπεύθυνοι να δείχνουν την πρέπουσα επιμέλεια για το υπέρτατο αυτό καθήκον.

*Τόνοι Σκουπιδιών -μπάζα-  απορρίμματα, Χημικά, Αμιαντούχα  Υλικά  κ.α.  αυθαίρετα  και  ανεξέλεγκτα πνίγουν  το  Μουζάκι Χρόνια  Ολόκληρα,  η δε φροντίδα περισυλλογής εντός του οικισμού έχει αφεθεί στα συμπαθητικά τετράποδα ζωάκια που βλέπετε πάνω στους  κάδους της Ανακύκλωσης, εκτός δε του οικισμού τα κρύβουν!! με προσχηματική επιφανειακή επικάλυψη – επιχωμάτωση σπρώχνοντάς  τα σε λάκκους (ΦΩΤΟ).

*Μέσα στην πόλη δεν ελέγχεται  η  αποκομιδή των απορριμμάτων κυριαρχεί η δυσοσμία και η επικινδυνότητα η δε καθαριότητα πέριξ   των κάδων, επαφίεται εις τον ηρωισμό, την  φιλοπατρία και την φιλοτιμία των εργαζομένων και των περιοίκων Συνδημοτών μας.

*Εκτός της πόλης τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τα συνήθη όρια, ο δε Περιβαλλοντικός και Υγειονομικός Έλεγχος «αδυνατεί να διαπιστώσει..» κάτι από  αυτά που βλέπετε στις ΦΩΤΟ.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Όλα αυτά που ζούμε και βλέπουμε καθημερινά στο Μουζάκι, προσβάλλουν τον Πολιτισμό μας και δημιουργούν την υποχρέωση να υπενθυμίσουμε στους αρμόδιους τα καθήκοντά τους,  να   απαιτήσουμε  υπευθυνότητα,  να περιφρουρήσουμε την καθαριότητα στον τόπο μας  και να προστατέψουμε  ενεργά την ποιότητα της ζωής μας, την καθημερινότητά μας, την Υγεία μας .-

«Αυτές τις εικόνες δεν πρέπει να τις Ξαναδούμε ..»

[RPG id=97852]

asterios vasilakosΜουζάκι 31-03-2019

Αστέριος Γ. Βασιλάκος

Δημότης – Μόνιμος Κάτοικος Μουζακίου

.

.


 




Total
0
Shares
Previous Article

Στην κατασκευή και συντήρηση θυροφραγμάτων στην Καρδίτσα

Next Article

Απεβίωσε η Ελένη Γκέκα σε ηλικία 87 ετών

Related Posts