Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αρχ. Λαογ. Πολιτ. Σύλλ. Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»: Ταξίδι στη χώρα των δεινοσαύρων!!!!

 

Ένα μαγικό ταξίδι στη χώρα των δεινοσαύρων απήλαυσε ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» την Κυριακή  16/12 στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής.

Μια καταπληκτική απόδραση στη χώρα του φανταστικού για τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του συλλόγου και τους συνοδούς τους.

Oι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον τεράστιο θεματικό χώρο αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώσεις γιά την εποχή των δεινοσαύρων διασκεδάζοντας παράλληλα με τα διάφορα happenings που έλαβαν χώρα στην έκθεση.

Γέλιο και χαρά, συνόδευαν τα βήματα τους και τα ενθουσιώδη παιδικά επιφωνήματα και ποδοβολητά πλημμύρισαν το τόπο με μυρωδίες από νιάτα και ομορφιά.

Τα παιδιά μαγεύτηκαν από τα φώτα την κοσμοσυρροή και τα γιγάντια ομοιώματα των δεινοσαύρων με αποκορύφωμα τον  φοβερό και τρομερό τυραννόσαυρο REX.

 Και το tip της βραδιάς;; Xρήστηκαν ΟΛΟΙ  μικροί αρχαιολόγοι που ως νεοφώτιστοι «Indiana Jones» πήραν μέρος στην ανασκαφή των απολιθωμάτων των δεινοσαύρων φέροντας εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους και γι’ αυτό βραβεύτηκαν όλοι με πτυχίο.

Το ταξίδι στο παραμύθι  ολοκληρώθηκε με τον τελικό σταθμό επίσκεψης του Συλλόγου  στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου και απήλαυσαν την «επέλαση των ξωτικών».

Όμορφες εικόνες που σε όλους θα μείνουν αξιομνημόνευτες, γεννώντας τον διακαή πόθο να επαναληφθεί σύντομα ένα τέτοιο καταπληκτικό ταξίδι!!!!!!!!

Μένει να προσθέσουμε πως το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες μέσα από την καρδιά του και εύχεται σε όλους και τον καθένα τους χωριστά καθώς και σε όλους μας, Καλά Χριστούγεννα, Υγεία χαρά και επί γης ειρήνη!!!!!!!!!!

Ιωάννα Κρίκου

parko deinosavrwn gomfoi 2

parko deinosavrwn gomfoi 1




Total
0
Shares
Previous Article

Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του κατηχητικού του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Μαυρομματίου

Next Article

Ευχές από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχολ. Μουζακίου

Related Posts