Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αριστερά και μηδενισμός… έννοιες ταυτόσημες και αδιαχώριστες

«Η αριστεία είναι ρετσινιά», «η καριέρα είναι χολέρα» το είπαν και το εννοούσαν οι Συριζανελίτες.

Πιστοί στο δόγμα τους, εξισώνουν τους πάντες και τα πάντα προς τα κάτω.

Ιδεοληπτικοί μέχρι το μεδούλι, αποφάσισαν η επιλογή σημαιοφόρου και παραστατών, να γίνεται με κλήρωση και όχι ως επιβράβευση της προσπάθειας, της φιλομάθειας της αριστείας.

Τίποτα πιο άνισο, από την ίση μεταχείριση των ανίσων, έλεγε ο Αριστοτέλης, το οποίο φυσικά δεν ασπάζονται οι ριζοσπάστες αριστεροί που μας κυβερνούν.

Τους αφήνει παγερά αδιάφορους, το ότι στην συνείδηση του ελληνικού λαού οι σημαιοφόροι στις παρελάσεις, είναι ταυτισμένοι με την αριστεία και την πρόοδο.

Ενδιαφέρονται μόνο για μια ακραία μειοψηφία, της οποίας επιδιώκουν να παραμείνουν εκφραστές και προσπαθούν να την κρατάνε ευχαριστημένη, με κάθε νομοθετική τους παρέμβαση.

Διάλυση των πάντων, είναι ο στόχος τους και έτσι πορεύονται. Μηδενισμό παντού θέλουν να φέρουν και είναι πλέον ολοφάνερο. Τον απόλυτο έλεγχο στα πάντα επιζητούν να έχουν και το μεθοδεύουν, με απόλυτα σαφή τρόπο.

Το διαπιστώνει καθημερινά ο ελληνικός λαός, με την προσπάθεια που καταβάλουν οι Συριζανελίτες, για να ελέγξουν τα μέσα ενημέρωσης, τη Δικαιοσύνη, τον δημόσιο τομέα.

Εξαθλιώνουν οικονομικά το λαό, για να παραμένει βυθισμένος στα προβλήματα, την ανέχεια και την κατάθλιψη και αυτοί ανενόχλητοι, να απολαμβάνουν την ισχύ και όλα τα συναφή της εξουσίας.

Απομακρύνουν τους νέους από τις αξίες, τα εθνικά σύμβολα και τις πατρογονικές παραδόσεις.

Όχι στην ευγενή άμιλλα, διότι έτσι ο καθένας βάζει τον πήχη ψηλά και προσπαθεί για το καλλίτερο. Στην αριστερά δεν θέλουν άριστους, θέλουν μέτριους και κάτω, για να αισθάνονται ισοϋψείς. Γι’ αυτό, ο σημαιοφόρος στη λοταρία. Όχι στην προσευχή και στην έπαρση της σημαίας για να μην καλλιεργείται το θρησκευτικό και εθνικό φρόνημα. Η νέα γενιά να μην πονάει πατρίδα, να μην αναγνωρίζει εθνικά σύμβολα, να μην σιγοψιθυρίζει τον Εθνικό ύμνο, να μην μαθαίνει ιστορία, να μην υπάρχει αυτογνωσία και να μην αισθάνονται υπερήφανοι που είναι έλληνες.

Αριστερά και εθνομηδενισμός, έννοιες ταυτόσημες και αδιαχώριστες.

Κατάντησαν την ασφάλεια του πολίτη κούφιες λέξεις, αφού όχι μόνο αφήνουν ανεξέλεγκτους, αλλά χαϊδεύουν και κατανοούν τα «παιδιά», δηλαδή μπαχαλάκιδες, αναρχικούς και κάθε λογής καλόπαιδα  που καίνε, σπάνε, δημιουργούν έντονη ανασφάλεια στους πολίτες και είναι διάχυτη η αίσθηση ότι αυτοί πια ελέγχουν το πολιτικό σκηνικό.

Το «γελαστό παιδί» λοιπόν, που επιλέξαμε για πρωθυπουργό, ο αυταπατώμενος  Τσίπρας, που ομολόγησε ανερυθρίαστα, ότι μπορεί να είναι ψεύτης αλλά δεν είναι κλέφτης, επιχειρεί να κερδίσει σε δύο ταμπλό ταυτόχρονα.

Από τη μία, με χειρουργική ακρίβεια, διαλύει τη χώρα, τη δημοκρατία και την ελληνική συνείδηση, ικανοποιώντας το ακραίο ριζοσπαστικό του ακροατήριο. Από την άλλη αποπροσανατολίζει, αλλάζει την ατζέντα και διχάζει το λαό, γιατί αν είναι μονιασμένος θα είναι ισχυρός, άρα επικίνδυνος για τον ίδιο και την παρέα του.

Δηλαδή διαλύει παιδεία, υγεία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, καταπατά σύνταγμα, νόμους γραπτούς και άγραφους, αρχίζει λοιπόν ο λαός και τα ΜΜΕ, να στοιχίζονται πίσω από διάφορες απόψεις, να διχάζονται και να συγκρούονται, ξεχνώντας έτσι, όσα τους ενώνουν.

Δηλαδή την εθνική δυστυχία, τους αιμοσταγείς φόρους, την ανείπωτη οικονομική ζημιά, τα σκληρά μνημόνια, το αδιέξοδο τούνελ και όλα αυτά τα καυτά ζητήματα, που μας καίνε το ίδιο όλους, ανεξαρτήτως κομμάτων, χρωμάτων και πολιτικών προτιμήσεων.

Κερδίζουν χρόνο οι Τσίπρας-Καμμένος, για να χτίσουν το καθεστώς που ονειρεύονται, τι κι αν ανοίγουν πληγές παντού γύρω τους;

Δεν έχουν υπολογίσει σωστά όμως, ούτε τα βαθιά ριζωμένα ελληνικά ιδεώδη, ούτε την τιμωρία που τους επιφυλάσσει ο απατημένος ελληνικός λαός, ούτε και την σπάθη της δικαιοσύνης, που αργεί καμιά φορά αλλά δεν λησμονεί ποτέ.

Υπομονή και αντοχή λοιπόν, ο δρόμος που χάραξε ο καπετάν Τσίπρας με τον σύντροφο Καμμένο, ότι και να κάνουν, σύντομα θα τελειώσει.

 Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Γενική Συνέλευση του Λαογρ. Αρχ. Πολ. Συλλόγου Οξυάς «ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ»

Next Article

Γ.Σ. Μουζακίου: Η Παρασκευή 11 Αυγούστου είναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ !

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike