Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ απο Τρίκαλα: Ατύχημα σοκ στο τρενάκι του Μύλου των Ξωτικών

trenaki mulos

Παραλίγο τραγωδία να είχαμε χτες το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων στο Νο1 προορισμό της Ελλάδος, εκεί που καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες, στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Μύλο των Ξωτικών.

Τα μαγικά Χριστούγεννα και η πόλη του παραμυθιού και των ονείρων για μικρά παιδιά παραλίγο να γίνει κόλαση… και τρομακτικό παραμύθι με δυσάρεστη ιστορία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr, παιχνίδι τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Μύλο των Ξωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, συγκρούστηκε με τρενάκι το οποίο βρισκόταν σταματημένο στο κοντά στο τέλος της διαδρομής που Πιθανότατα οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Όπως ήταν λογικό, στο σημείο επικράτησε ένας πανικός με τα παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Μάλιστα ένα παιδί έπαθε κρίση πανικού μετά το μικροατύχημα.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι οι υπεύθυνοι κινήθηκαν με απόλυτο συντονισμό και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά εκείνη την ώρα.

Αυτό που είναι κατακριτέο από πλευρά μας, είναι ότι το τρενάκι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα διορθώθηκε και συνέχισε τις διαδρομές του σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Τα Μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

TRENAKI MHLOS 1 TRENAKI MHLOS 2 TRENAKI MHLOS 3 TRENAKI MHLOS 4 TRENAKI MHLOS 5 TRENAKI MHLOS 6




Total
0
Shares
Previous Article
philarmoniki mouzaki

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη από τη Φιλαρμονική του Δήμου

Next Article
7o kupelo eskath

Όλα έτοιμα για το 7ο Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στον Παλαμά

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike