Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Αγναντερού: Κάτω από τα δοκάρια ο Λέμπας

Με μία σημαντική προσθήκη ξεκινά τη μεταγραφική του καλοκαιρινή δραστηριότητα ο ΑΟ Αγναντερού!

Οι «Βυσσινί» θα έχει στις τάξεις τους για τη νέα σεζόν τον Βαλάντη Λέμπα, ποδοσφαιριστή με πρόσφατη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, ο οποίος έρχεται να δώσει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια των Ερυθρόλευκων!

Ο 24χρονος τερματοφύλακας, αγωνίστηκε πέρυσι στον Αστέρα με τον οποίο έφτασε έως τα πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΚ και τον τελικό του κυπέλλου, ως βασικό στέλεχος.

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τον ΑΟ Σελλάνων στη Γ’ Εθνική, καταγράφοντας 5 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και έχοντας φανέλα βασικού σε όλη τη διοργάνωση του κυπέλλου ΕΠΣΚ με την ομάδα του Προαστίου, φτάνοντας την κατάκτηση του τίτλου, ενώ αγωνίστηκε και στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, στο ματς με τη Νίκη Βόλου.

Μία χρονιά νωρίτερα, αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, εκεί που ως βασική επιλογή του Χρήστου Μπατζιά κατάφερε να πετύχει την απευθείας παραμονή της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΚ.

Προηγουμένως αγωνιζόταν στον ΑΟ Σελλάνων, και έχει κατακτήσει με την ομάδα του τόπου του δύο πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΚ (2013-14, 2015-16) και ισάριθμα Σούπερ Καπ (2014-15, 2017-18).

KarditsaPress




Total
0
Shares
Previous Article
syntakseis

Πληρωμή συντάξεων Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΓΑ και Επικουρικές

Next Article
trainose greenyourmove

Ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Καρδίτσα για το πρόγραμμα Green Your Move

Related Posts