Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αλλαγή Αντιδημάρχων στο Δήμο Μουζακίου, Νώντας Γκινής στη θέση του Κουτσογιάννη

 Αλλαγή αντιδημάρχων έχουμε στο Δήμο Μουζακίου καθώς μετά την παραίτηση του κ. Κουτσογιάννη, τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Γκινής

Ο κ. Κουτσογιάννης κατείχε τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας ένα κρίσιμο τομέα που από σήμερα καλείται να φέρει εις πέρας ο κ. Νώντας Γκινής.

Ο απελθών αντιδήμαρχος κ. Κουτσογιάννης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δια του τύπου, το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια, τους συναδέλφους μου αντιδημάρχους, τους συνεργάτες μου δημοτικούς συμβούλους, καθώς και όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στο υπαλληλικό προσωπικό και κυρίως αυτό που ήταν υπό την εποπτεία μου, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν πολύτιμοι βοηθοί μου. Από τούδε και στο εξής, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, θα συνεχίσω να εργάζομαι και να αγωνίζομαι ώστε να υπηρετώ τους δημότες μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι στο διάδοχο αντιδήμαρχο και φίλο Νώντα Γκινή καλή επιτυχία»

Ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Γκινής δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι να υπερβάλω τον εαυτό μου προκειμένου να επιτελέσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντα που μου ανέθεσε. Είναι αλήθεια πως διαδέχομαι έναν άξιο και πετυχημένο συνάδελφο το Γιάννη Κουτσογιάννη τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την πλήρη ενημέρωση που μου έκανε και τη δέσμευσή του ότι  θα τον έχω στο πλευρό μου διότι η πολύτιμη πείρα του θα μου είναι απαραίτητη στην άσκηση των καθηκόντων μου. Ζητώ τη συνεργασία  όλων των συναδέλφων Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων όπως επίσης και των υπαλλήλων διότι μας συνδέει ο κοινός στόχος της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.  Από τους δημότες ζητώ την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους και δηλώνω πως θα είμαι νυχθημερόν στη διάθεσή τους να συνδράμω στο όποιο πρόβλημα».

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός συνεχάρη και τους δύο αντιδημάρχους και επεσήμανε: «Η παράταξή μας διαθέτει άξια και ικανά στελέχη να ανταποκριθούν σ’ όποια πρόκληση και νοιώθω υπερήφανος που τους έχω κοντά μου, ως πρώτος μεταξύ ίσων.»




Total
0
Shares
Previous Article

Στα χέρια της αστυνομίας 33χρονος διαρρήκτης αυτοκινήτων στη Λάρισα

Next Article

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει όλους τους πολίτες και επιχειρηματίες για τις ανάγκες των προσφύγων

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…