Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αθλητικό καλοκαίρι 2016 στην Λίμνη Πλαστήρα

          Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η  μέρα  ψαρέματος που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 31 Ιουλίου από τις 7:00π.μ. εώς 12:00π.μ. στην παραλίμνια περιοχή Μορφοβουνίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για 11η συνεχής χρονιά.

Δεκάδες φίλοι και φίλες του ψαρέματος βρέθηκαν στην καταπληκτική περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα και πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό με την αγαπημένη τους ασχολία.  Νικητής στην κατηγορία τα περισσότερα ψάρια ήταν ο κ. Νικόλαος Μπούτας ενώ στην κατηγορία το μεγαλύτερο ψάρι νικητής ήταν ο κ. Ηλίας Χρήστος.

Στους νικητές κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν  αναμνηστικά μετάλλια  και κύπελλα και στους πρωτεύσαντες ως έπαθλο από ένα επαγγελματικό καλάμι με μηχανισμό. Την απονομή έκαναν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Βασιλική Ξηροφώτου και Πέτρος Μουραζάς.

Οι διοργανωτές των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ευχαριστούν όλους όσους πήραν μέρος και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2017.

Psarema-2016-Plastira

Psarema-2016-Plastira-1

Psarema-2016-Plastira-2

Psarema-2016-Plastira-3

ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκαινιάστηκε η υπόγεια διάβαση στη συνοικία των Σαραγίων

Next Article

Ξεκινούν σήμερα 1η Αυγούστου οι Θεατρικές παραστάσεις στο Δήμο Μουζακίου

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…