Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλανθρωπικός αγώνας IPA Τρικάλων – ΑΟ Πορταϊκού – Συνέντευξη Τύπου

 

Συνέντευξη Τύπου της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και Παραγόντων του Δήμου Πύλης στο Δημαρχείο Πύλης

Διοργάνωση Ποδοσφαιρικού Αγώνα – Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Του Δήμου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πύλης κοινή συνέντευξη τύπου του Προεδρείου της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, και των Αντιδημάρχων Οικονομικών κ. Αθανασίου Κωστάκη, του κ. Σωτήρη Αγγέλη, της κ. Λαμπρινής Οικονόμου, της Προϊσταμένης της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πύλης κ. Φανής Μαρκαντά και του Προέδρου της Ομάδας του Πορταικού κ. Αθανασίου Κανέλα.

Το θέμα της συζήτησης ήταν ο καλλίτερος συντονισμός για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα γίνει στο Παλαιομονάστηρο την Μ. Τρίτη στο γήπεδο του Παλαιομοναστήρου μεταξύ του Πορταικού και Επίλεκτων της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων κ. Αχιλλέας Μπέγας μετά το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ που έγινε στα Τρίκαλα το 2016, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους συνανθρώπους μας, διοργανώνουμε αυτόν Φιλανθρωπικό Αγώνα Ποδοσφαίρου που διεξαχθεί την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου στο γήπεδο του Παλαιομοναστήρου στις 16.00 μεταξύ του Πορταικού και Ομάδας Επίλεκτων Τρικάλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης.

Η Διεθνής ένωση Αστυνομικών σκοπό έχει να προβάλλει το κοινωνικό πρόσωπο του Αστυνομικού, ως αναφορά την αλληλεγγύη και την συναδελφοσύνη.

Η ανταπόκριση του Δήμου Πύλης και του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα ήταν σε θετική κατεύθυνση καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου τόσο της Πύλης όσο και των Τρικάλων, μέχρι τώρα ήταν ικανοποιητική.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης στην ομιλία του ανέφερε ότι ο φιλανθρωπικός αγώνα που διοργανώνουμε γίνεται, έχει σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών για την ενίσχυση του Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Η συμμετοχή όλων πρέπει να είναι καθολική και θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Αστυνομικών για την διοργάνωση του αγώνα καθώς και τον Πρόεδρο του Πορταικού κ. Κανέλα και πιστεύω ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Στην συνέχεια τοποθετήσεις έκαναν με την σειρά τους ο Αντιδήμαρχος κ. Αγγέλης, η Αντιδήμαρχος κ. Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Πορταικού κ. Κανέλας και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης.

«ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΑΓΑΠΗΣ – ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

ipa trikala portaikos




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο ΔΣ στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών νομού Τρικάλων

Next Article

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή 1 Απριλίου

Related Posts