Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ένα σύγχρονο θαύμα της Παναγιάς Βασίλισσας

Μερικές φορές είναι ακατανόητο το θέλημα του Θεού, καθώς και πως η Κυρία Θεοτόκος ενεργεί στην ζωή των ανθρώπων προκειμένου να τους αναπαύσει.

Πλησιάζοντας την ημέρα της ενθρονίσεως Της, την ημέρα που την φέραμε στο Ιερό Ναό, η Κυρία Θεοτόκος θέλησε να μας δείξει ότι είναι εδώ για να βοηθήσει κάθε άνθρωπο και κάθε ασθένεια.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο σπλαχνίζεται το κάθε πλάσμα του και προσπαθεί να μας δείξει τον δρόμο προς το σπίτι της.  Έτσι και η Κα Μ.  η οποία έχει τρία παιδιά, το ένα εξ’ αυτών όμως έπασχε από αυτοάνοσο, κάτι που ως γονείς τους τρόμαξε και  έπρεπε να μεταβούν στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις διότι ήδη είχαν αρχίσει να πέφτουν πολλά μαλλιά από το κεφάλι του παιδιού.

Η μητέρα άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για αυτοάνοσο, προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την υγεία του παιδιού της. Ότι λέξη όμως και να έγραφε (αυτοάνοσο, καρκίνος, νόσος κ.α.) έβγαινε η εικόνα της Βασίλισσάς μας.

Χωρίς να γνωρίζει τίποτε για την Εικόνα και μετά από μέρες που επέμενε στην αναζήτηση, βρήκε πληροφορίες από το BLOG «ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» και ήλθε σε μία παράκληση να προσκυνήσει, αφηγόντας όλη την αγωνία της.  Διαβάσαμε στο παιδί ευχή και τις δώσαμε λαδάκι κι αγιασμό και ξεκίνησε για την Αθήνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δοθεί η ανάλογη θεραπεία.

Μετά από ένα μήνα ήλθε να ευχαριστήσει την Παναγία διότι η υγεία του παιδιού της είχε αρχίσει να καλυτερεύει και μάλιστα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται μαλλιά και να καλύβουν το κενό της κεφαλής του παιδιού της, δοξάζοντας την αγάπη της Μητέρας του Κυρίου.

π. Νικόλαος Δαλαγιώργος

Panagia-Vasilissa

 




Total
0
Shares
Previous Article

Θετικό, δίκαιο και αναγκαίο το αίτημα των εργαζομένων στις Κοινωνικές δομές για συνέχιση της λειτουργίας τους

Next Article

Κάλεσμα συνεργασίας στους δασκάλους των Τρικάλων για ενεργή συμμετοχή σε εκπαιδευτικά θέματα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…