Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έναρξη δραστηριοτήτων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Δ.Α.ΣΥ.ΚΟ.

Την 28 Σεπτεμβρίου 2015 έγινε έναρξη δραστηριοτήτων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Δ.Α.ΣΥ.ΚΟ.

Ο σκοπός της δημιουργίας του Δικτύου Αναπτυξιακής Σύμπραξης Κοιν.Σ.Επ. επικεντρώνετε στην ενίσχυση της Δικτύωσης, στην ομαδική διαχείριση και υλοποίηση Εθνικών, Διακρατικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, και στην ανταλλαγή υπηρεσιών και τεχνογνωσίας μεταξύ των εταίρων για την ανάπτυξη των τοπικών Κοινωνιών.

Στα πλαίσια της Δικτύωσης οι συμμετέχοντες εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης έχουν σαν στόχο την Ανάπτυξη, προβολή και προώθηση του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, του Τουρισμού και Αγροτουρισμού, την προβολή και προώθηση αγροτικών προϊόντων.

Έδρα του Δικτύου ορίστηκε το Φανάρι Καρδίτσας. Η δραστηριότητά του εκτείνεται, με οκτώ (8) νομικά πρόσωπα – εταίρους, σε 6 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας ενώ το ανθρώπινο Δυναμικό του αγγίζει τα 63 άτομα (βάση των μελών των Κοιν.Σ.Επ. Εταίρων).

Η έδρα του Δικτύου λειτουργεί σαν Βάση Δεδομένων και πληροφοριών οι οποίες συγκεντρώνονται από τους εταίρους, ούτως ώστε να αναλυθούν, να επεξεργαστούν και να συζητηθούν από τη Γενική Συνέλευση με σκοπό τη δημιουργία αναπτυξιακών εργαλείων και προτάσεων που με βάση την ανάγκη της Κοινωνίας που εδρεύουν οι εταίροι δημιουργεί Αναπτυξιακά Εργαλεία για την ευόδωση των καταστατικών σκοπών της εταιρείας.

Οι βασικοί πυλώνες στήριξης του Δικτύου είναι δυο :

Ο Πρώτος Πυλώνας στήριξης είναι τα μέλη των εταίρων-μελών που μέσα από την καθημερινότητα αφουγκράζονται τους παλμούς της Κοινωνίας, καταγράφοντας τους βασικότερους προβληματισμούς και ελλείψεις.

Ο Δεύτερος Πυλώνας στήριξης είναι η συλλογικότητα. Το σύνολο των μελών των Εταίρων λειτουργεί πάντα πάνω στις κατευθυντήριες γραμμές που θέτει η Γενική Συνέλευση του Δικτύου.

Το Δίκτυο διαθέτει σύστημα αξιολόγησης για την ένταξη νέων ενδιαφερόμενων Εταίρων που θα θελήσουν να ενταχθούν στον σχηματισμό της Αναπτυξιακής Σύμπραξης. Ο τρόπος και τα κριτήρια της αξιολόγησης έχουν οριστεί στον εσωτερικό
κανονισμό λειτουργίας του Δικτύου και έχουν ψηφιστεί ομόφωνα.

http://www.dasyko.gr
email:info@dasyko.gr

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Α.ΣΥ.ΚΟ.
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων στην πόλη του Βόλου

Next Article

Συναυλία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…