Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινάνε σήμερα τα “ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2016”

Ξεκινάνε σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2016” στην κεντρική πλατεία Μουζακίου, όπου πολιτιστικοί σύλλογοι από όλο το Δήμο Μουζακίου θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και γεύσεις.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, με τον ποδηλατικό γύρο για όλες τις ηλικίες και αμέσως μετά, το βράδυ, και πάλι στην κεντρική πλατεία Μουζακίου η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Συλλόγου των Απανταχού Οξυωτών ν. Καρδίτσας “Ο Άγιος Δημήτριος”, θα μας παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση “Δυό γαμπροί για τη Γιωργίτσα”.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων, θα γίνει ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Μουζακίου και στη συνέχεια στον ίδιο χώρο θα δοθεί συναυλία.

Με συναυλία θα κλείσουν τα “ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2016” την Τρίτη 23 Αυγούστου, καθώς οι γνωστοί σε όλους μας Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς, μας περιμένουν να διασκεδάσουμε και να γλεντήσουμε στην κεντρική πλατεία Μουζακίου.

MOYZAKIA_2016_TELIKH_1

 

 




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκαινιάστηκε ο τομέας του ΕΚΑΒ στο Μουζάκι (video)

Next Article

Η εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Γελάνθη

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…