Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαβάστε πρώτα τη μελέτη και κατόπιν κάντε κριτική κ. Ντούρβα

Απάντηση του Δήμου Μουζακίου στην επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας

Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ντούρβα χωρίς να γνωρίζει τη μελέτη των πεζοδρομίων υπέγραψε το προχθεσινό κείμενο-κριτική στο έργο, το οποίο βρίθει ανακριβειών και ψευδών στοιχείων.

Κυρία Ντούρβα αν κάνατε τον κόπο να ρίξετε έστω και μία ματιά στη μελέτη που θα εφαρμοστεί θα βλέπατε πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα αναφέρετε (πλην του δρόμου της βιβλιοθήκης) στο γεμάτο ανακρίβειες και στείρα αντιπολιτευτικό κείμενό σας.

Κατ’ αρχήν δεν κλείνει ο διπλός δρόμος από το κατάστημα Λάππα ως την ξυλαποθήκη (κόμβος Αργιθέας). Δεν κλείνει ο δρόμος από το Δημαρχείο ως το πρώην κατάστημα Βασιλείου και φυσικά δεν κλείνει ο δρόμος πίσω από το Κέντρο Υγείας!!!!

Στη μελέτη υπάρχει πρόβλεψη για στάθμευση οχημάτων και για τον εφοδιασμό των καταστημάτων και φυσικά η κίνηση των λεωφορείων και των μεγάλων οχημάτων θα γίνεται όπως και σήμερα.

Να πληροφορήσουμε το αναγνωστικό κοινό και τους δημότες μας ότι η συγκεκριμένη μελέτη εκπονήθηκε από τους μηχανικούς του Δήμου μας και ως εκ τούτου δεν κόστισε ούτε ένα ΕΥΡΩ και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην τεχνική υπηρεσία για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει να υλοποιηθούν τα πάρα πολλά έργα που εκτελούνται στο Δήμο μας.

Φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που δίνει το ΕΣΠΑ προκειμένου να υλοποιήσουμε έργα και δράσεις στο Δήμο Μουζακίου και μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει στο μέγιστο βαθμό και γι’ αυτό το λόγο σχεδόν κάθε εβδομάδα δημοπρατούμε νέα έργα που χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Για μία ακόμη φορά η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας είναι αδιάβαστη και κυρίως κυριευμένη από στείρο αντιπολιτευτικό οίστρο.

Κυρία Ντούρβα η αξιοπιστία σας σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη αν βρίσκατε έστω και ένα θετικό βήμα που έχει κάνει η παρούσα δημοτική αρχή, διότι μόνιμα καταγίνεστε με καταγγελίες και αρνητικό λόγο.

Τέλος για τους νοσταλγούς του «παλιού» Μουζακίου δημοσιεύουμε δύο φωτογραφίες μία πριν και μία μετά την κατασκευή των πεζοδρομίων που τόσο εύκολα καταδικάζει η μειοψηφία.

Μουζάκι_παλιά

Μουζάκι νέο 1




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Μουζακίου: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων ζημιών για τους αγρότες

Next Article

Διακοπή ρεύματος στο Μουζάκι και στα ορεινά χωριά του δήμου

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…